Probleemid, mida mõistavad vaid võltspäevitust armastavad naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TINA FINEBERG/NYT

Naised tahavad alati ilusad välja näha. Kui ilu nimel tuleb oma nahka solaariumis või spetsiaalse pruunistava kreemi abil veidike jumekamaks muuta, siis seda õrnem sugupool ka teeb. Ent isepruunistavat kreemi kasutades tasuks olla ettevaatlik, kuna vahel võib see üsna inetu tulemuse anda.

Cosmopolitan.com pani kirja mõned probleemid, mida mõistavad vaid need naised, kes armastavad oma keha jumekamaks muuta isepruunistava kreemi abil.

1. Su keha lõhnab omapäraselt

Paljud isepruunistavad kreemid on tänapäeval loodud nii, et need ei jäta enam nahale omapärast lõhna, ent leidub ka neid, mil on väga veider ja võlts aroom. See lõhn jääb su nahale kuni esimese pesemiseni ja vahel on seda tunda ka pärast pesu.

2. Kui kiirustad ja unustad naha eelnevalt koorimata, jääb tulemus laiguline

Kuna kreemi kantakse surnud naharakkudele, mida pole eelnevalt nahalt eemaldatud, võib juhtuda, et pärast esimest pesu ja oma keha kuivatamist oled sama kahvatu kui enne kreemitamist.

3. Pärast isepruunistava kreemi kasutamist tasuks hoiduda kehakoorijatest

Kui sa ei taha isepruunistavat kreemi kohe nahalt eemaldada, siis väldi erinevaid näotoonikuid, kehakoorijaid ja muid ilutooteid. Kui lähed lõpuks duši alla - umbes 4-8 tundi hiljem -, pead väga ettevaatlikult valima, millist seepi sa kasutad.

4. Iseendale kreemi peale kandes pole võimalik kõiki kehaosi ühtlaseks katta

Kui mitu korda oled pidanud vaeva nägema, et ka selg saaks pruunistava kreemiga kaetud? Mitu korda oled pidanud paluma kallima abi, kes vastumeelselt on sind aidanud, kuid seejärel pikalt käsi pesnud, et kreemi omapärasest lõhnast vabaneda? 

Rumer Willis (Xposure)
Rumer Willis (Xposure) Foto: XPOSURE

5. Kui kandsid kreemi nahale enne voodisse pugemist, määrid oma heleda voodipesu ära

See kehtib ka valgete saunalinade kohta. Pruunistava kreemi plekid tulevad pesus küll välja, aga see võib siiski piinlikkust tekitada, kui sul on parajasti külalised ja nad juhtuvad vannitoas nägema su pruunide triipudega rätikut.

6. Veest saab sinu vaenlane

Umbes 4-8 tundi pärast isepruunistava kreemi kasutamist ei tohiks nahk veega kokku puutuda. Isegi väike kogus vett võib muuta naha laiguliseks. Kui pead välja minema ja ilm kisub vihmale, võta kindlasti vihmavari kaasa. Kõige mõistlikum oleks pärast pruunistava kreemi kasutamist rahulikult kodus olla ja lasta kreemil kuivada.

7. Käed, küünarnukid või jalad võivad reeta, et su päevitus pole tõeline

Pole vahet, kui palju kreemi sa kannad kuivematele piirkondadele (küünarnukid, põlved, pahkluud), su võltspäevitus võib just nendelt kohtadelt kõige paremini silma hakata. Tavaliselt muutub pruunistav kreem neis kohtades eriti tumedaks ja võib lausa jääda triibuline. 

Kim Kardashiani jalad (Mavrixonline)
Kim Kardashiani jalad (Mavrixonline) Foto: Mavrixonline

8. Sa ei julge jalgu raseerida, kuna ei taha oma «päevitust» rikkuda

Mõnikord tuleb valida, kas soovid, et su jalad oleksid siledad või jumekad. Mõlemat korraga kahjuks ei saa.

9. Tahad hoolikalt oma keha niisutava kreemiga katta, kuna kardad, et nahk võib muutuda kuivaks

Keha niisutamine mõjub alati hästi, kuid võltspäevituse korral on see veel eriti oluline tegevus. Tuleb vaid jälgida, et niisutav kreem poleks väga rasvane, kuna rasvased kreemid lühendavad pruunistava kreemi toimet.

10. Su jumestuskreem ja peitepulk ei sobi enam su nahatooniga kokku

Sulle võib meeldida su uus jume, aga jumestuskreem, mis alles eile muutis su näo kaunimaks, teeb su põsed nüüd lausa kahvatuks. Kui kasutad pruunistavat kreemi regulaarselt, soeta jumestuskreem ja peitepulk, mis oleks tooni võrra sinu võltsist jumest tumedamad. 

11. Pead tükk aega ootama, et pruunistav kreem ära kuivaks

Pruunistava kreemi kuivamise ootamine on sama nagu küünelakki kuivamise ootamine. Erinevus seisneb vaid selles, et sa oled alasti. Ja sul hakkab ilmselt külm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles