Kuus asja, mille üle kõik paarid köögis vaidlevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mille üle sina oma kallimaga köögis kõige rohkem vaidled? Kas põhiliselt tekitab sõnelusi see, kes võiks õhtusöögi valmistada? Või see, kes peaks prügi välja viima?

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Female First otsustas asja lähemalt uurida ja pani kirja kuus asja, mille üle kõik paarid köögis vaidlevad.

Prügi. Tavaliselt jääb prügi välja viimine meeste ülesandeks, aga sageli juhtub, et mees ei vii prügi õigel ajal välja, mistõttu muutub pisike prügikast suureks prügihunnikuks. Samuti süüdistavad paljud naised mehi selles, et mehed ei suuda prügi sorteerida. Võib juhtuda, et naise kannatus katkeb ja ta viib prügi lõpuks ise välja, aga enne seda peab ta mehele sel teemal pika loengu.

Toidupuru. Mehed arvavad, et kui laua või kapi peale pudeneb toidupuru, võib selle muretult maha pühkida. Naised koguvad puru aga oma käele ja viskavad selle siis prügikasti, kuna nad teavad, et muidu peaksid nad hakkama põrandat puhastama.

Retseptid. Inimesed jagunevad reeglina kahte leeri: need, kes järgivad retsepte ja need, kes armastavad improviseerida. Kui sul veab, olete sina ja kallim ühesuguse mõtlemisega. Keeruliseks võib asi minna aga siis, kui sina järgid piinliku täpsusega retsepti ja mees tahab oma soovi järgi maitseaineid lisada. See võib tunduda tobe, kuid paljud paarid vaidlevad ka selliste asjade üle.

Portsjonite suurus. Need, kes kasvasid üles suures peres, teavad hästi, et toitu tuleb teha piisavalt, et kõigile jätkuks. Vahel võib juhtuda, et pead leppima väiksema portsjoniga, et ka õed-vennad saaksid oma osa. Kui su partner tuleb aga väiksemast perest ja tahab alati oma taldrikule suure hunniku toitu tõsta, siis võib teil vahel esineda vaidlusi.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Nõud. Ühed asetavad mustad nõud kohe pärast söömist nõudepesumasinasse või pesevad ära; teised jätavad need aga kraanikaussi ja asuvad nõusid pesema alles siis, kui kapist pole enam puhtaid tasse-taldrikuid võtta.

Koristamine. Aus oleks jagada kodutööd nii, et see, kes valmistas õhtusöögi, ei pea pärast enam kööki koristama. Pigem võiks seda teha partner või jagada ülesanded omavahel ära, kuna nii saab köök kiiremini korda. 

Kindlasti leidub tüli tekitavaid teemasid veel, kuid need on kõige enam levinud asjad, mis põhjustavad vaidlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles