Teele Viira ihkab erkpunast kaabut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira.
Teele Viira. Foto: Martin Ilustrumm

Saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud lauljanna Teele Viira astub sel reedel ja laupäeval publiku ette uudses rollis – päevajuhina Tartu Kaubamaja keskuse Moekuulutaja üritusel. Uurisime Teelelt sel puhul tema enda moe-eelistuste kohta.

Julge ja silmatorkava stiili poolest tuntud Teele tunnistab, et kevade saabumisel on alati soov selga tõmmata heledamat ja erksamat tooni rõivad. Praegu soovib ta kõige enam oma garderoobi täiendada erkpunase kaabuga.

Kuidas aga aru saada, millal kevad kohale on jõudnud? Tõelisteks kevadekuulutajateks peab Teele linnulaulu ja lõkkesuitsu lõhna, lisaks vallutab siis südame imelikult ärev tunne.

Lauljana astub Teele Viira järjekordselt ülesse juba 26. märtsil moedisainer Perit Muuga kevad-suvise kollektsiooni esitlusel. Päevajuhina saab tema värvikat karakterit nautida juba sel reedel ja laupäeval Tartus toimuval Moekuulutajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles