11 asja, mida tugevad naised ei palu kunagi meestel teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keegi meist ei saa end pidada suhtealaselt eksperdiks, kuid kindlasti on nii mõnedki inimesed enda ja teiste suhteid jälgides palju tähele pannud. Näiteks on osad naised täheldanud, et teatud asju ei tasuks mehelt küsida – eriti selliseid asju, mis toovad su enda ebakindlusi esile.

YourTango pani kirja 11 asja, mida tugev naine ei palu kunagi mehel teha.

1. Ta ei palu mehel enda lahinguid pidada

Loomulikult on tähtis, et naine tunneks end partneriga turvaliselt ja hästi, aga see ei tähenda, et mees peaks tema eest seisma, kui naine on mõne sõbraga tülli läinud või kui tal on muid probleeme. Naised, kes tekitavad probleeme vaid selleks, et kallimad peaks nende eest välja astuma, on nõrgad.

2. Ta ei lase mehel «tõestada» oma kuulekust

Üks asi on see, kui naisel on vaja näiteks tampoone ja ta palub neid mehel tuua, kuna mees pidi niikuinii poodi minema. Hoopis teine lugu on aga siis, kui naine saadab mehe ainult tampoonide pärast poodi, kuigi ta on täiesti võimeline ka ise sinna minema.

3. Ta ei küsi mehelt, millist naise sõbrannat peab mees seksikaks

Miks peaks naine tahtma mehelt üldse sellist asja küsida? Sel pole mingit üllast eesmärki ja mehel pole võimalik selles vestluses kuidagi peale jääda. Kui mees vastab ausalt, keda ta peab seksikaks, kasutab naine seda infot mehe vastu. Kui mees keeldub vastamast või ütleb, et ükski sõbranna pole tema arvates ilus, solvab see naist.

4. Ta ei sunni meest oma sõpradest loobuma

Paljud naised ei mõista, miks meeldib meestele tundide viisi kõrvaklappe peas hoida ja lapsikuid arvutimänge mängida. Aga mehed ilmselt ei mõista seda, kuidas saavad naised sõbrannadega tundide viisi lihtsalt lobiseda. Kui mees leiab ka sinu jaoks aega, lase tal vabal ajal teha seda, mida ta soovib. Olgu selleks sõpradega pubis käimine või arvutimängude mängimine. Vahet pole, kas sa mõistad, miks talle need tegevused meeldivad või mitte.

5. Ta ei eelda, et mees kutsub naist igale üritusele kaasa

Terves suhtes on mõlemal partnerile elu ka väljaspool suhet. Naine ei tohiks vihastuda, kui mees ei kutsu teda oma kolleegidega baari või kuttidega jalgpalli vaatama. Kui sellised asjad ärritavad sind, siis sa oled lihtsalt ebakindel.

6. Ta ei sunni meest rääkima «naiselikest asjadest»

Kui naised saavad kokku, võivad nad pikalt ja laialt kõigest rääkida. Kui mehed saavad kokku, siis nad lihtsalt veedavad koos aega. Hea suhtlus on iga suhte aluseks, aga ära saa pahaseks, kui mees ei pööra sulle tähelepanu, kui räägid talle uutest moesuundadest või muudest naisteasjadest.

7. Ta ei käsi mehel endaga naistesaateid vaadata

Kui soovid mehega koos telerit vaadata, leia mõni film või saade, mis pakuks huvi teile mõlemale. Ära sunni teda vaatama saateid, mis ajavad naisi nutma või kus räägitakse suurest armastusest. Sellised saated ei kõneta meest.

8. Ta ei palu mehel end muuta

Tugev naine ei palu mehel muuta oma välimust, sõpru, töökohta. Naistel on halb komme armuda mehe potentsiaali. Kui naine võtab meest kui väljakutset või uut projekti, mitte kallimat, ja toob pidevalt välja mehe vigu, läheb suhe vaid allamäge.

9. Ta ei pane meest oma perest halba rääkima

Pole tähtis, et ämm on sinu arvates tõeline õudusunenägu. Samuti pole oluline, et sinu arvates on tema vennal alkoholiprobleem. Kui mees just ise neid teemasid jutuks ei võta – millisel juhul peaksid sina neisse ikkagi ettevaatlikult suhtuma – tema perekonnasisesed suhted ja dünaamika pole sinule arutamiseks ega kritiseerimiseks.

10. Ta ei sunni meest neist kahest pilte postitama sotsiaalmeediasse

Teisest küljest võib kahtlusi tekitada näiteks see, kui olete juba mõnda aega koos olnud, kuid mehe sotsiaalmeedias pole sinust märkigi. Kuid äärmiselt tobe on ärrituda siis, kui mees keeldub sotsiaalmeediasse lisamast fotot, mille koos hommikul tegite.

11. Ta ei suru mehele peale topeltkohtingule minekut

Ainuüksi seetõttu, et sina ja su parim sõbranna olete mõlemad suhtes, ei anna veel piisavalt põhjust, miks peaksite neljakesi välja minema. Mehele ei pruugi meeldida mõte, et ta peab terve õhtu sõbrunema kutiga, kellega tal pole midagi ühist või kes talle üldse huvi ei paku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles