Ka hea mees võib naisele haiget teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli soovitatakse naistel «halbade poiste» asemel pöörata rohkem tähelepanu «headele poistele». Selle soovituse tagamõtteks on tavaliselt see, et nn head poisid ei murraks kunagi naise südant. Kas see on ka tegelikult nii?

Tuleb välja, et väga heade meestega tasuks samuti ettevaatlik olla. Miks võib mees, kes jätab endast väga hea mehe mulje, olla ohtlik? Täpselt nagu väga hea naine, võib ka väga hea mees anda endast parima, et mitte teha kallimale haiget. Ta väldib iga hinna eest konflikti ja see muudabki teda väga heaks. Ta ei julge sageli oma tõelisi tundeid või mõtteid avaldada, kuna ta kardab, et kallim pole temaga nõus, kirjutab YourTango.

Sellised mehed saadavad naistele segaseid signaale. Sulle võib tunduda, et mees on sinuga aus ja avameelne, kuid ometi tundub, et miski on n-ö mööda. Ta räägib tulevikust ja ütleb asju, mida sa kuulda tahad; ta tahab abielluda ja lapsi kasvatada. Loomulikult arvad, et kuna olete koos, siis hõlmavad tema tulevikuplaanid ka sind. Aga kas see on ikka nii?

Võib-olla tunned oma sisimas, et miski on valesti, aga sa ei oska täpselt öelda, mis see on. Hakkad oma tunnetes kahtlema ja see suhe tekitab sinus palju küsimusi. Mis muudab selle olukorra niivõrd keeruliseks?

Tõeliselt hea ja meeldiv mees hoolib sinust ning naudib su seltskonda, aga ta annab endast parima, et mitte su tundeid riivata. Ta ei tunnistaks sulle ealeski ausalt üles, et pole enam sinusse armunud. Selle asemel, et probleeme tekitada, jääb ta sinu kõrvale, kuni silmapiirile ilmub keegi teine.

Sina pole ilmselt see, kellega ta oma tulevikku tahaks koos veeta, kuid ta kardab seda sulle öelda. Ta ei taha sinust ilma jääda ja talle meeldib mõte, et tema kõrval on keegi. Ta ei taha, et sa arvaksid, et ta on paha mees. Sina oled hetkel tema jaoks kõige lihtsam lahendus, kuidas oma elu teise inimesega jagada.

Kuidas ära tunda ülihead meest, kes võib sulle haiget teha? Siin on mõned ohumärgid:

  1. Ta räägib tulevikust ilma sind konkreetselt mainimata;
  2. Ta hoolitseb sinu vajaduste eest rohkem kui enda omade eest, tavaliselt on selle ajendiks süütunne, kuna tal pole sinu vastu (enam) suuri tundeid;
  3. Ta väldib konflikte ja eelistab seda, et teie vahel oleks kõik alati hästi;
  4. Kui küsid temalt otse, mida ta sinu vastu tunneb, on ta ebakindel ega vasta otseselt midagi. Ta võib öelda, et hoolib sinust, kuid lisab juurde, et «vajab aega» või «ma pole veel valmis pühenduma»;
  5. Teie suhe on justkui jõudnud teatud punkti, millest edasi ei toimu enam mingit arengut.

Väga hea mehega võib juhtuda, et ta raiskab palju sinu väärtuslikku aega. Tema segased sõnumid tekitavad sinus küsimusi ja sa võid isegi mõelda, et peaksid ta maha jätma, kuid samas kohtleb ta sind hästi ja tundub, et sa meeldid talle. 

Olgem ausad, ka sina ise ei pruugi 100 protsenti aus olla. Sa võid mõelda, et kallimaga olemine on parem kui vallaliseelu. Sa võid endale kinnitada, et mehe tunded võivad veel muutuda. Sellisel juhul oled sa ise samasugune nagu su ülihea mees – sa lepid sellega, mis sul hetkel on ega püüdle millegi parema poole.

Tõeline armastus muutub aja jooksul sügavamaks ja tugevamaks. Kui seda ei juhtu, pead ise võtma «paha poisi» rolli ja suhte lõpetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles