Video: maailmakuulus kokk Jamie Oliver tervitab Eesti naisi eesti keeles

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: Promofoto

Maailmakuulus 39-aastane telekokk ja raamatute autor Jamie Oliver saatis Eesti naistele lähenevaks naistepäevaks isikliku tervituse. 

Jamie alustab oma tervitust öeldes eesti keeles «Head naistepäeva!» ning loodab, et kõik tervisliku ja maitsva toidu austajad on poeriiulitelt üles leidnud värske Jamie ajakirja.

Jamie Oliver on viimastel aastatel maailmas tuntust kogunud teadlikuma toitumise propageerijana ning hea seisnud ka laste tervislikuma toitumise eest. Neid väärtusi peegeldab ka Jamie ajakiri, kus iga retsept ja reklaam lähtub kvaliteetse ja tervisliku toitumise põhimõttest.

Jamie uuenenud eestikeelse ajakirja esimene number sisaldab rohkelt põnevaid, tervislikke ja lihtsaid Aasia toitude retsepte ning tutvustab ka Eesti hea toidu saadikuid, teiste seas avab Jamie ajakirjas oma eksklusiivse toidurubriigi Evelin Ilves, kes testib koos tütrega kodus Eesti koolide menüüsid. Ajakirjast leiab ka köögiklassika retsepte kevadpühadeks. 116 leheküljline Jamie ajakiri on kõige mahukam ja tervislikum toiduajakiri Eestis, mille uuenenud esimene number jõudis poelettidele veebruari viimasel nädalal ning maksab 4.50 €. Koju tellimisel on hinnaks 3.75 €. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles