Kaunis fotoseeria tõestab, mida naised on nõus ilu nimel taluma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Fotograaf Justin Bartels märkas erinevate naistega väljas käies midagi häirivat: kõik naised oigasid mõnust, kui said koju jõudes kõrged kontsakingad ja kitsad teksased jalast võtta. See inspireeris meest fotodele jäädvustama, mida naised on nõus ilu nimel taluma.

«Mulle pakkus huvi see, et niivõrd paljud naised kannavad ebamugavaid ja kitsaid rõivaid selleks, et teistele muljet avaldada või oma enesehinnangut tõsta,» ütles Bartels ühes intervjuus. 

Kui mõtlema hakata, siis mees ei eksinud ju sugugi: rinnahoidja hoiab rindu üleval; trimmiv aluspesu muudab figuuri ilusamaks; kitsad teksased muudavad jalad saledamaks; kõrged kingad teevad naise näiliselt sihvakamaks. Me piiname oma keha terve päeva, et näha professionaalsem või seksikam välja. 

Bartels vaatles läbi kaameraobjektiivi seda, kuidas erinevad rõivad ja jalanõud naiste kehadele mõjuvad. Sellest sündis fotoprojekt nimega «IMPRESSIONS». 

«Ma loodan, et see fotoseeria jõuab paljude naisteni ja paneb neid mõtlema, mida ja miks nad seljas kannavad,» sõnas fotograaf. 

Vaata ilusaid fotosid siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles