Milline seks meestele meeldib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Meeste ja naiste huvi seksi vastu on teatavasti erinev. Meeste sugutung kipub reeglina olema naiste omast suurem. Hiljuti viidi sel teemal läbi huvitav uuring, millest selgus, milline seks meestele kõige enam meeldib.

Mobiilirakenduse Tokii abil tehtud uuring näitas, et 57 protsenti meestest ja 48 protsenti naistest peavad suudlemist kõige paremaks eelmänguks. Millist kehaosa tasuks aga suudelda? Pole kahtlustki, et suudluste osas on kõige tundlikumaks kehaosaks kael – 62 protsenti naistest ja 40 protsenti meestest nimetas kaela oma kõige erogeensemaks kehaosaks, edastab YourTango.

Milline seks pakub meestele kõige rohkem huvi? Üllataval kombel olid kõik mehed nõus, et kõige parem seks leiab aset siis, kui partner end 100 protsenti seksile pühendab. See võib tähendada erinevaid asju – uue asendi proovimist, partnerile tagasiside andmist, rollimänge või lihtsalt seda, et partner on hetkes kohal ja aktiivne – seega võiks eelnevalt kallimaga rääkida, mida tema seksilt ootab ja milline võiks olla ideaalne vahekord.

Seks ei pea alati tähendama oma ihadele järele andmist. 45 protsenti naistest eelistab seksida näiteks siis, kui nad on õnnetud või stressis, kuna seks pakub negatiivsetele tunnetele leevendust. Meeste puhul oli see arv tunduvalt väiksem: vaid 18 protsenti meestest suudab kurval hetkel seksile mõelda. Olukord on aga hoopis teine, kui mees on stressis – koguni 85 protsenti meestest eelistab stressi leevendada seksiga.

Huvitav oli näiteks seegi, et kui 45 protsenti meestest sõnas, et nende jaoks suureneb seksi ajal side partneriga, siis naistest nõustus sellega vaid 5 protsenti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles