Naine soovis üllataval põhjusel abikaasast lahutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tavaliselt nurisevad naised selle üle, et mehe suguelund on liiga väike, et naine saaks seksi tõeliselt nautida. Ent tuleb välja, et mõni peenis võib olla lausa nii suur, et ajab abielusid lõhki.

Yahoo! uudiste andmetel andis Nigeerias elav Aisha Dannupawa sisse lahutuse, kuna tema abikaasa peenis oli liiga suur ja naine ei olnud võimeline seksi nautima. Dannupawa ja tema abikaasa Ali Maizinari said abielus olla vaid nädala, kui naine otsustas mehest lahutada.

Kohtus olevat naine omapärasele lahutussoovile esialgu vastuseks saanud vaid naeru. Dannupawa selgitas kohtunikule: «Me olime vahekorras, kuid see oli õudne kogemus. Ma ei suutnud seksi üldse nautida, kuna mehe peenis on liiga suur.»

Dannupawa, kellel on eelmisest abielust kolm last, lisas, et tema ema olevat naisele öelnud, et küll naine valuga ära harjub ning andis tütrele spetsiaalseid ravimeid järgmise vahekorra jaoks. Õnnetu pruudi sõnul üritasid nad mehega teist korda seksida, kuid see kogemus oli tema jaoks liiga valus. Ali Maizinari oli lahutusega nõus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles