Erilised naised, keda võiks naistepäeval meeles pidada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Neljapäeval tähistatakse naistepäeva. Selle ilusa päeva puhul tasuks meeles pidada neid naisi, kes on sinu jaoks olulised ja kes on sulle elus nii mõndagi õpetanud.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Naiste olukord ühiskonnas on küll tunduvalt parem kui kümmekond aastat tagasi, ent pikk tee on veel minna. Kingi pühapäeval sinu jaoks tähtsatele naistele lilleõis ja anna teada, et hindad ja austad neid, soovitab Elite Daily. Järgnevalt on välja toodud mõned naised, keda võiks sel päeval meeles pidada.

Emad

Emade olulisust ei tasuks alahinnata. Laste kasvatamine pole sugugi lihtne ülesanne ja hea ema võib olla lapse jaoks kõige inspireerivam inimene maailmas. Emad annavad meile kaasa elutarkust, mida saame oma elu kujundades ära kasutada. See, milliseks inimeseks keegi kasvab, on suuresti emade teha.

Kallimad

Kui sinu südame on võitnud eriline naine, tasuks naistepäeval teda kindlasti lilleõiega üllatada. Võib-olla olete selline paar, kes avaldab iga päev teineteisele armastust; võib-olla väljendate oma tundeid pigem tegude kui sõnade abil. Igal juhul tasuks naistepäeva tähistada ja naist mingil moel üllatada. 

Parimad sõbrannad

Ka sõbrannad on naiste (ja miks mitte ka meeste) jaoks väga tähtsad inimesed. Nende õlal saab nutta, neilt saab nõu küsida ja vajadusel abi paluda. Sõbrannad teavad sinu kohta ehk rohkemgi kui sinu perekond ja seetõttu mõistavad sind paremini. Tõelist sõpra on üsna raske leida, aga kui sul veab ja sinu elus on võib-olla isegi mitu head sõbrannat, tasuks nende olemasolu naistepäeval tähistada.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Õed

Nooruses võis õde sind hulluks ajada, aga täiskasvanuna oled uhke selle üle, et sul on õde. Eriti õnnelikuks võid end pidada siis, kui sina ja su õde olete täiesti erinevad inimesed, tänu millele olete mõlemad sunnitud asju vahel teise inimese vaatenurgast nägema. Kui sul on noorem õde, tõi temaga tegelemine ilmselt juba teismeliseeas välja su emainstinktid. Suuremaks saades on hakanud õde sulle heategusid vastu tegema ja näitama, et ta on alati sinu olemasolu hinnanud. Õed on kui parimad sõbrad, keda sa pole pidanud otsima, sest nad on juba sünnist saati su elus olnud.

Eeskujud

Olgu selleks su vanaema, tädi, mõni sugulane või naabrinaine – meie kõigi elus on neid naisi, kes pole meie emad, kuid keda me ometi austame ja kelle eeskuju soovime järgida. Need naised on tavaliselt targad ja elukogenud, nad on meeldivad vestluskaaslased ja neil on alati huvitavaid lugusid jagada. Kui sa pole siiani veel sellele inimesele öelnud, kui tähtis ta sinu jaoks on, tasuks seda naistepäeval teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles