Kevadekuulutaja lugejamäng on lõppenud: vaata pilte!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. ja 14. märtsil toimub Tartu Kaubamaja Keskuses taas kevade tulekut tähistav Moekuulutaja üritus. Sellega seoses kuulutas Naine24 välja pildimängu.

Mängus osalejal tuli saata pilt kevadisest rõivakomplektist, vingetest jalatsitest või aksessuaarist, mille kandmist ta sel kevadel kannatamatult ootab. Eesmärgiks oli näidata, mis on kellegi jaoks kõige selgem vihje selle kohta, et kevad on kohe käes. 

Panime kokku galerii lugejate piltidest, mis teeb talve mineku veidi rõõmsamaks. Moekuulutaja kingikoti võitis loosi tahtel Evelin oma vahva sipelgapildiga. Vaata kõiki pilte galeriist!

Auhind
Auhind Foto: Naine24

Auhinnakotis on:

  • Wella juuksehooldustooted: Elements renewing šampoon ja Elements lightweight renewing palsam
  • Max Factori kosmeetikakott ja Masterpiece Glamour Extensions ripsmetušš
  • Escada Turquoise Summer lõhnatester
  • Women's Secret pesupoe 30-eurone kinkekaart
  • Partner 30-eurone kinkekaart
  • SNÖ of Sweden pross (www.gd.ee, jaehind 29.90)
  • The Body Shopi kanepiseep

Kõik on oodatud nautima moeetendusi, kuhu stilistid Kirsi Altjõe, Piret Vapajeva ja Piret Ilves on valinud põnevaimad algava hooaja trenditooted. Sel korral näeb Moekuulutaja laval lisaks naiste-, meeste- ja lastemoele ka pere kõige karvasematele liikmetele - lemmikloomadele - loodud rõivaid. Meeleolukaid etendusi annab Vello Vaheri tsirkuseperekond, lisaks saavad soovijad end keskuses ürituse ajaks püsti löönud fotostuudiotes ja -boksides lasta tasuta pildistada. Moekuulutaja on lõbus ja moekas! Täpsema kava leiad www.tartukaubamaja.ee

Foto:
Foto: Foto: Maiken Staak
Copy

Märksõnad

Tagasi üles