Nõuandeid, kuidas meest õnnelikuks teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga õnnelikus suhtes olev naine tahab, et ka tema mees oleks õnnelik ja rahulolev. Kui tööl on pingeline periood või muud mured tekitavad stressi, saab naine mehele tuge pakkuda ja tema päevi veidi helgemaks muuta.

Järgnevalt on toodud 14 nõuannet naistele, kuidas nad saavad mehi õnnelikuks teha, kirjutab Female First.

1. Naerata. Iga inimene näeb naeratades parem välja ja kui naine naeratab mehe juuresolekul, jääb mehele mulje, et naine on õnnelik tänu temale ning see muudab ka mehe tuju paremaks.

2. Ole õnnelik. Keegi meist ei taha olla õnnetute või tigedate inimeste seltskonnas, seega ürita mehega koos olles olla õnnelik – rõõmutunde jaoks ei pea sugugi nii palju energiat kulutama kui viha või kurbuse peale.

3. Hoolitse oma välimuse eest. Sulle võib tunduda, et oled lõpuks mehe omale saanud ega pea enam tema tähelepanu eest võitlema. Tegelikult võiks naine alati oma välimuse eest hoolt kanda, ka siis, kui ta on kümneid aastaid sama mehega olnud.

4. Flirdi. Kes ütles, et flirtimine peab lõppema siis, kui olete püsisuhtes? Jätka flirtimise ja kelmikate sõnamängudega ka pärast suhte ametlikuks tegemist – see annab suhtele värskust.

5. Kuid ära flirdi võõraste meestega. Mõtle, mida sa tunneksid siis, kui olukord oleks vastupidine – sa oleksid ju armukade, kui mees flirdiks teiste naistega.

6. Sea meessoost sõbrad tagaplaanile. Kui mõni su lähedane sõber juhtub olema meessoost, anna oma kallimale märku, et tema on sinu jaoks tähtsam kui su sõber. Ka sel juhul, kui tead oma sõpra juba mitu aastat. Sellised sõprussuhted võivad tekitada armukadedust.

7. Ära unusta pisiasju. Saada mehele sõnum ja kirjuta, et igatsed teda. Hoia väljas käies tema käest kinni. Kingi talle kirglik suudlus, kui ta jõuab töölt koju. Sellised pisiasjad tuletavad igapäevaselt meelde, et sa hindad ja armastad teda.

Foto: SCANPIX

8. Räägi oma päevast. Kui jõuad töölt koju, räägi mehele, kuidas su päev möödus ja uuri, kuidas oli tema päev. Kui tööjutud on räägitud, võite rahulikult teineteise seltskonda nautida.

9. Algata seksi. Mehed armastavad seksi ja näitavad sageli välja, kui nad on ulakas meeleolus. Vahel on aga tore, kui tabad teda ootamatult ja algatad ise seksi. See mõjub kindlasti väga erutavalt.

10. Veetke kahekesi aega. Väga tore, kui saad mehe sõprade ja perega hästi läbi, kuid vahel on teil vaja ka kahekesi olla. Leppige kokku, et vähemalt üks õhtu nädalas on selline, kus olete kahekesi ja teete koos midagi toredat.

11. Ära ignoreeri teda, kui olete suures seltskonnas. Kui lähete sinu sõprade või perega välja, ära ignoreeri oma meest. Isegi, kui sa pole oma sõpru ammu näinud, pööra mehele tähelepanu ja kaasa teda vestlustesse.

12. Ütle talle, et ta meeldib sulle. Kui mees paneb mõne pidulikuma sündmuse puhul ülikonna selga või teeb midagi, mis on sinu silmis eriti seksikas, ütle talle seda. Tuleta kallimale aeg-ajalt meelde, et ta on sinu jaoks endiselt nägus mees ja sul on silmi vaid tema jaoks.

13. Olge vahepeal ka lahus. Teineteisest eemal olles hakkate üksteist igatsema. Vahel on kasu ka sellest, kui olete kasvõi erinevates tubades – tehke vahepeal omi asju ja siis saage uuesti kokku. Kohtumised pärast lahkusolekut on alati hindamatult kallid.

14. Tähistage olulisi sündmusi. Pole vahet, kas tegemist on sünnipäeva, uue töökoha või mõne tähtpäevaga – kui see sündmus on mehe jaoks oluline, tähistage seda vääriliselt. Ka väikese eelarvega on võimalik mehele ilusaid üllatusi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles