Kuulsused paljastavad õnneliku abielu saladusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Will Smith ja Jada Pinkett Smith, Trudie Styler ja Sting, Brad Pitt ja Angelina Jolie.
Vasakult: Will Smith ja Jada Pinkett Smith, Trudie Styler ja Sting, Brad Pitt ja Angelina Jolie. Foto: Kollaaž/Naine24

Paljud usuvad, et kuulsuste armusuhted erinevad tavainimeste suhetest. Ent kui jätta kõrvale kuulsuste staatus ja asjaolu, et meedia pöörab neile alati palju tähelepanu, on kuulsate inimeste suhted täpselt samasugused nagu kõigi teiste omad.

Female First uuris kuulsustelt, mis on nende õnneliku abielu saladused. Loe ja jäta meelde!

Denzel Washington: «Ta on minuga kannatlik. Ma usun, et mingil määral aitab ka reisimine. Me saame koos reisidel käia ja samas vahel ka lahus olla. Igaüks ei saa niimoodi elada. Nüüdseks on meie suhe sel moel toiminud juba 20 aastat. Ringi vaadates näen, et paljud paarid ei pea nii kaua vastu ja tekib tahtmine omale õlale patsutada selle saavutuse eest.»

Denzel Washington ja abikaasa Paulette.
Denzel Washington ja abikaasa Paulette. Foto: Fred Thornhill/REUTERS

Meryl Streep: «Ma ei tea, mida ma ilma oma abikaasata teeksin. Ma oleksin surnud, vähemalt emotsionaalselt, kui ma poleks temaga kohtunud. Ta on parim. Kui oled pikka aega abielus olnud, siis armastad teist inimest ilma talle pilku pööramata. Minu üks parimaid saavutusi köögis leidis aset siis, kui olin alles oma kaasasse armumas. Olime koos puhkusereisil ja ma tegin lihtsa õunakoogi. Ma ei kasutanud retsepti ega midagi, lihtsalt tegin selle peast valmis. Mul pole kunagi hiljem õnnestunud nii ideaalset kooki teha, kuigi mees on seda mitmel korral küsinud.»

Meryl Streep abikaasaga.
Meryl Streep abikaasaga. Foto: MOLLY RILEY/REUTERS

Sting: «Meilt küsitakse sageli, mis on meie õnne saladus – kuidas oleme meie olnud koos tunduvalt kauem kui paljud teised Hollywoodi paarid? Meie puhul toimib see, mis toimib ka näiteks sugulaste vahel: Trudie ja mina mitte ainult ei armasta teineteist, vaid me ka meeldime teineteisele.»

Sting ja abikaasa Trudie Styler.
Sting ja abikaasa Trudie Styler. Foto: SCANPIX

David Beckham: «Mulle meeldib Victoria sellisena, nagu ta on. Mulle meeldiks ta ka siis, kui ta töötaks poemüüjana. Teised võivad arvata, mida soovivad, aga mina ja Victoria jääme alati abikaasadena kokku.»

Victoria ja David Beckham.
Victoria ja David Beckham. Foto: XPOSURE

Megan Fox: «Ma usun, et ta on mu hingesugulane. Aga see ei tähenda, et me ei peaks vaeva nägema, sest me oleme väga-väga erinevad.»

Megan Fox ja Brian Austin Green.
Megan Fox ja Brian Austin Green. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Antonio Banderas: «Ma imetlesin Melanie’d enne, kui temasse armusin.»

Melanie Griffith ja Antonio Banderas.
Melanie Griffith ja Antonio Banderas. Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Brad Pitt: «Üks parimaid ja targemaid asju, mida ma oma elus olen teinud, on see, et Angie on mu laste emaks. Ta on niivõrd imeline ema. Ma olen nii õnnelik, et ta on minu elus.»

Brad Pitt ja Angelina Jolie.
Brad Pitt ja Angelina Jolie. Foto: SCANPIX

Michelle Pfeiffer: «Ma usun, et õnneliku abielu ainus saladus on õige inimese valimine. Elu seisnebki ju valikute tegemises, kas pole?»

David E. Kelly ja Michelle Pfeiffer.
David E. Kelly ja Michelle Pfeiffer. Foto: Media Punch/UNIMEDIA/SIPA/Media Punch/UNIMEDIA/SIPA

Freddie Prinze jr: «Pole oluline, kui palju raha sa teenid või mitu filmi elu jooksul teed. Oluline on leida õige inimene, kellega seda kõike jagada.»

Freddie Prinze jr ja Sarah Michelle Gellar.
Freddie Prinze jr ja Sarah Michelle Gellar. Foto: NATHAN STRANGE/AP

Will Smith: «Sa oled ise niivõrd palju tugevam, kui sul on tugev partner. Ma ausalt usun, et minu jaoks pole maailmas paremat naist kui Jada. Ma olen oma elus kohtunud paljude naistega ja keegi neist pole suutnud mind taltsutada nii, nagu tema seda teeb. Kui tunned, et keegi on pugenud su südamesse, siis ei küündi teised selle ligigi. Kuigi teised naised võivad head välja näha ja tekitada kiusatust, ei lähe ma kuskile. Asi on otsustatud. Ma ei usu, et keegi teine suudaks mulle midagi veel paremat pakkuda.»

Will Smith ja Jada Pinkett Smith.
Will Smith ja Jada Pinkett Smith. Foto: KEVIN WINTER/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles