Milliseid vigu kipuvad noored naised suhetes tegema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võid kindel olla, et kui sa kahekümneselt ei tee vigu ega võta neist õppust, siis on sul kolmekümneselt üsna keeruline. Seda nii suhetes kui ka elus üldisemalt.

Praegu aga keskendume vaid suhetele ja toome välja kõige enam levinud vead, mida noored naised – hoolimata sellest, kui intelligentsed nad on – kipuvad armusuhetes tegema, kirjutab YourTango.

Käid kohtingul vaid teatud tüüpi meestega

Kui oled oma senise armueluga rahul, siis pole sul ilmselt vaja midagi muuta. Aga kui ihkad muutust, mine vahelduseks välja mehega, kellele sa muidu annaks eitava vastuse. Mine õhtustama näiteks häbeliku kolleegiga, kes sulle aeg-ajalt silma teeb. Või kutsu välja oma naabrimees, kes armastab musta huumorit. Anna võimalus neile meestele, kes erinevad sinu «tüübist».

Ootad, et kõik laabuks iseenesest

Lõpeta lootmine, et kui saad tööl ametikõrgendust, siis saabub su ellu ka Härra Õige ning kõik on järsku imeline. Asjad ei käi nii. Vaid üsna vähesed asjad lähevad elus nii, nagu sa loodad. Lõpeta uskumine, et universum saadab su teele õige mehe siis, kui oled selleks valmis. Kõige parem moodus meestega tutvumiseks on ise esimene samm astuda ja kodust välja minna.

Oled liiga otsekohene

Me mõistame: kell tiksub. Ent kohtingutel käies tuleb kasuks see, kui suudad olla kannatlik. Sa pead ju kaaslast kõigepealt tundma õppima ja alles siis saad langetada otsuse, kas teie suhtel võiks olla tulevikku või mitte.

Jahid vaid ideaalsust

Kui oled üks neist inimestest, kes jahib vaid Härra või Proua Õiget ning see jaht on kandunud juba su kolmekümnendatesse eluaastatesse, siis võid end õnnelikuks pidada: sa oled lõpuks piisavalt tark teadmaks, et suhetes tuleb teha kompromisse. Tähtis on aga hoida kinni asjadest, mis on sinu jaoks tõeliselt olulised – headus, ambitsioonikus või mis iganes muu omadus, mida pead oluliseks – ja lasta lahti tühistest asjadest. See võib tähendada, et pead leppima mehe korraarmastusega või asjaoluga, et sinu palganumber on tema omast suurem. Mõtle enda jaoks välja, millised isikuomadused on sinu jaoks olulised ja millistest oled suuteline mööda vaatama. Mitte keegi pole ideaalne – isegi mitte sina.

Lased enesehaletsusel võita

Ei möödu päevagi, mil mõni su sõber ei kuulutaks Facebookis, et on kihlatud. See võib mõjuda muserdavalt ja sul on lubatud endale kaasa tunda, kuid ära lange enesehaletsuse süngesse võrku. Võta end kokku ja liigu edasi, tegemist pole veel maailma lõpuga.

Arvad iga partneri puhul, et tema ongi see õige

Kui suhted on sinu jaoks midagi uut, siis on üsna lihtne mõelda, et praegune partner ongi see, kellega oled elu lõpuni koos. Võib-olla oled hakanud mõtlema juba sellelegi, milline võiks su pulmakleit välja näha ja mis võiks olla teie esimese lapse nimeks. Tee endale aga teene ja mõtle realistlikult. Lase suhtel omasoodu kulgeda. Keskendu oma kallimale, mitte mõttele, et sul on nüüd partner. Mida vähem survet sa oma suhtele osutad, seda lihtsam on sul endal.

Lased liiga paljusid enda ligi

Ühel hetkel võib juhtuda, et sind kimbutab üksindustunne. Lase sel juhtuda. Meil kõigil tuleb selliseid hetki ette. Üksinduse tõttu ei tasu lasta päris igaühel end lohutada. Ära karda üksi olla. Ürita selle üle hoopis uhke olla! Meeleheide ei jäta ühestki naisest head muljet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles