Cameron Diaz: keha ei võitle trenni vastu, mõistus teeb seda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz.
Cameron Diaz. Foto: Mark Sagliocco/Mark Sagliocco/Sipa USA

Imekaunis Cameron Diaz kaunistab värske Suurbritannia Cosmopolitani esikaant. Naine andis Cosmole ka intervjuu, milles ta jagas saladusi, kuidas olla terve ja õnnelik. Diaze saladusteks on üsna tavapärased tegevused: seks, treening ja aeg-ajalt magusaga patustamine.

Milliseid nõuandeid jagaks Cameron Diaz trenni kohta? Trenni tuleb lihtsalt teha. «Kui alustad trenniga ja pühendud sellele, mõistab keha ühel hetkel, et ilma trennita on lausa imelik olla,» ütles näitlejanna. «Inimesed väidavad sageli, et nende kehad võitlevad trenni vastu. See on vale. Mõistus on see, mis trenni vastu võitleb.»

Cameron Diaze sõnul kuulub tervisliku eluviisi juurde ka seks ja tasakaalu leidmine. Ebatervislikke asju ei tasuks menüüst täielikult välja jätta. «Pea meeles, et sa ei pea sööma tervet kooki, sa võid võtta vaid ühe lõigu. Ära keela omale midagi. Naudi elu, kuid suhtu mõistlikult trenni ja toitumisse,» soovitas ta.

Diazel on oma arvamus ka vaimse tervise ja sotsiaalmeedia seose kohta: «Mulle tundub, et sotsiaalmeedia on üks hullumeelne ühiskonna eksperiment. Inimesed tahavad, et võõrad neid kuidagi tunnustaksid ja tekitaksid tunde, et nad on midagi väärt. Mis on selle kõige mõte?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles