Kevadsuviste moe-show'de kõige populaarsemate modellide hulgas on kaks Eesti modelli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexandra Elizabeth Ljadov
Alexandra Elizabeth Ljadov Foto: Getty Images

Kuigi moenädalad on kahtlemata väsitavad moedisainerite ning –toimetajate jaoks, mõjuvad need füüsiliselt kõige kurnavamalt siiski modellidele. Millised modellid on hetkel aga kõige trendikamad?

Huff Post Style koostas nimekirja modellidest, kes on sel hooajal moedisainerite poolt kõige palavamalt armastatud. Nende seas on ka kaks eestlannat.

  • Harleth Kuusik

Agentuur: The Society Management; osalenud 51 moe-show’l.

17aastane Eesti neiu Harleth Kuusik on üles astunud Proenza Schouleri, Givenchy, Miu Miu, Valentino, Prada, Jason Wu ja Louis Vuittoni moe-show’des.

  • Lexi Boling

Agentuur: Ford Models; osalenud 52 moe-show’l*.

17aastane Ameerika modellihakatis on osalenud näiteks Tom Fordi, Celine’i, Givenchy, Alexander Wangi, Miu Miu, Prada ja Chaneli moe-show’des.

  • Waleska Gorczevski

Agentuur: DNA Models; osalenud 61 moe-show’l.

Selle noore modelli karjäär sai alguse Diori moemajas. Hiljem on 17aastane Brasiilia modell osalenud Chaneli, Jil Sanderi, Proenza Schouleri, Chloe, Fendi ja Diori moe-show’des.

  • Alexandra Elizabeth Ljadov

Agentuur: The Society Management; osalenud 63 moe-show’l.

17aastane eestlanna astus esimest korda üles eelmisel aastal New Yorgi moenädala raames toimunud Proenza Schouleri moe-show’l. Pärast seda on Alexandra Elizabeth Ljadov osalenud näiteks Louis Vuittoni, Valentino, Chaneli, Dolce & Gabbana, Versace ja Calvin Kleini moe-show’des.

  • Maartje Verhoef

Agentuur: Women Management; osalenud 66 moe-show’l.

17aastane Hollandi päritolu modell on üks kõige töökamaid noori modelle: ta astus sügishooajal üles Donna Karani, Ralph Laureni ja Victoria Beckhami moe-show’des. Maartje Verhoef on osalenud pea kõigi suuremate moebrändide kollektsioonide esitlustel.

* Moe-show’de arv on toodud 2014. aasta oktoobri sisuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles