Levinud erootilised unenäod ja nende tähendused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti viidi läbi uuring, milles osales 700 inimest ja millest selgus, et kõige rohkem näevad inimesed unes lendamist. Populaarsuselt teisel kohal on aga unenäod, mis on seotud seksiga.

Meil kõigil on olnud seksikaid unenägusid, aga mida need tähendavad? YourTango uuris välja levinud seksuaalsete unenägude tähendused.

Nägid unes, et petsid oma kallimat

See võib tähendada kaht asja: 1) sind painab süütunne (mis pole otseselt petmisega seotud); 2) sinu ja partneri vahel on värsket kirge. Kui sa näed petmist unes vahetult enne abiellumist, võib see samuti tähendada uut seksuaalset kirge. Muretsemiseks pole põhjust!

Nägid unes, et partner pettis sind

Taolised unenäod võivad viidata sellele, et sa tunned, et partner ei pööra sulle piisavalt tähelepanu. Need võivad viidata ka mõnele sisemisele või enesehinnanguga seonduvale probleemile.

Nägid unes, et olid vahekorras mõne kuulsusega

Kes meist pole unistanud seksist Ryan Goslingu või Justin Timerlake’iga? Kuigi taolised unenäod on süütud ja tõenäoliselt ei kohtu sa kunagi selle kuulsusega, kellest erootilist und näed, võib see unenägu viidata, et sisimas tahaksid sa olla edukas ning tunnustatud. Põhimõtteliselt viitab taoline unenägu sellele, et sa tahad olla samasugune staar nagu su voodipartner.

Nägid unes orgasmi ja ärgates taipasid, et see toimus päriselt

Kas oled kunagi näinud unes vahekord, üles ärganud ja taibanud, et said päriselt orgasmi? Sa ei pidanud pingutama ega vaeva nägema, lihtsalt lamasid seal ja said orgasmi. Taoline unenägu võib tähendada «millegi särisevat lõppu». Osade teooriate järgi võib orgasmi unes nägemine tähendada ka seda, et sa tunned seksist puudust.

Nägid unes, et olid vahekorras samast soost isikuga

Kui oled heteroseksuaalne ja näed uned, et oled vahekorras sinuga samast soost isikuga, võib sel olla kaks tähendust: 1) sa armastad end ja hindad end kõrgelt; 2) sa oled ebakindel oma seksuaalsuses.

Nägid unes, et olid vahekorras oma ülemusega

Sellised unenäod viitavad autoriteedi ja kontrolli ihkamisele. Sa ei taha olla alluv, sa tahad ise ülemus olla.

Nägid unes, et olid vahekorras oma sõbraga

Samamoodi, nagu ülemusega seksimise unes nägemine ei tähenda, et sul oleks ülemuse vastu tunded, ei tähenda sõbra unes nägemine seda, et sa tahaksid temaga tingimata seksida. Selline unenägu võib sümboliseerida teievahelist lähedust. Kui sul on aga päriselus sõbra vastu tunded, võib selline unenägu tähendada, et sa pole veel valmis oma tundeid talle paljastama.

Nägid unes, et olid vahekorras oma eksiga

Selline unenägu tähendab, et peaksid vanast suhtest lahti laskma. Kui oled uue partneriga koos, kuid näed endist kallimat unes, võib see tähendada, et sul on praeguse suhte osas omad kahtlused või meenutab praegune kallim su eksi.

Nägid unes oraalseksi

Oraalseksi unes nägemine – vahet pole, kas oled saaja või tegija rollis – tähendab, et oled õigel rajal ja peaksid samas suunas edasi liikuma. Mõned inimesed on unes näinud ka seda, et nad teevad iseendale oraalseksi. Selline uni võib tähendada, et inimene tahaks iseendaga rohkem rahul olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles