Viis asja, mille pealt naised eriti palju kokku ei hoia

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi kütte-, elektri- ja veearved võivad kohati olla hirmutavalt suured, tegi üks Suurbritannia ettevõte kindlaks, et naised ei kipu nende pealt kokku hoidma. Eriti mugavaks ja mõnusaks muudavad naised oma elu siis, kui nad on üksinda kodus.

Female First pani kirja viis asja, mille pealt naised – võrreldes meestega – eriti palju kokku ei hoia.

1. Küte

Milleks katta kodus end mitme rõivakihiga? Sama hästi võiksid ju õues olla. Kuigi kõrgem toatemperatuur tähendab ka kõrgemat küttearvet, armastavad naised sooja kodu. Nõuanne meestele: kui soovite naisi alasti näha, keerake kodus kütet juurde.

2. Vesi

Naised käivad vannis, raseerivad, pesevad juukseid, kasutavad juuksepalsamit, puhastavad näonahka ja hoolitsevad üldiselt oma keha eest vannitoas. Kui nende tegevuste käigus kulub tavapärasest rohkem vett, pole midagi teha. Naine tahab ilus ja puhas välja näha.

3. Valgus

Kui mees läheb sõpradega välja ja naine jääb üksi koju ning telerist tuleb parajasti mõni õudusfilm, võid kindel olla, et naine paneb 90 protsenti kodus olevatest lampidest põlema. Valgus kaitseb naist pimeduse eest seni, kuni mees tuleb koju ja võtab selle ülesande enda kanda.

4. Juhtmed

Naistele meeldib, kui vajalikud kodumasinad ja iluvahendid on kasutamiseks alati valmis. Juhtmete pistikutest välja tõmbamine tundub olevat tüütu ja ebavajalik tegevus – pigem jätavad naised need sisse, kuna siis saab vajalikke kodumasinaid kiirelt kasutada.

5. Lõhnastaja

Naistele meeldib seegi, kui kodu lõhnab hästi. Meestele omased lõhnad pole sugugi meeldivad, seega kasutavad naised erinevaid lõhnastajaid, et kodu lõhnaks alati meeldivalt. Kui selle tarbeks tuleb kasutada elektrilisi lõhnastajaid, mis peavad olema pistikus, siis seda naine ka teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles