Julge soengustiil, mis ei kao pildilt veel niipea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumer Willis
Rumer Willis Foto: xposurephotos.com

Kui lootsid, et undercut’i-maania hakkab mööduma, siis tuleb sul pettuda. Või vastupidi - rõõmusta ja rutta isegi juuksuri juurde, sest nüüd on näha, et pungistiilis soengutrend ei lähe veel niipea mööda.

Undercut on seongustiil, kus muidu pikemate juuste kõrval on osa peast aetud kuluks. Lühikeste juustega kiil võib olla ühe või mõlema kõrva taga, aga ka kuklas või mujal, kirjutab Daily Mail.

Paris Hilton ja Jennifer Rovero. Foto: MAVRIXONLINE.COM
Paris Hilton ja Jennifer Rovero. Foto: MAVRIXONLINE.COM Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Alguse sai see põnev soeng 1980ndate punkstiilist, kus mohikaanlasesoengut kandsid pigem mässavad noored ja punkarid. Viimaste aastate jooksul sarnast soengut eelistanud hipsterid, kuid nüüd on trendi üle võtnud ka Hollywoodi kuulsused. 

Melanie Brown. Foto: MAVRIXONLINE.COM
Melanie Brown. Foto: MAVRIXONLINE.COM Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Rihanna, Miley Cyrus, Rita Ora ja teised tuntud naised on muutnud undercut’i peavoolutrendiks ja näha on, et see kogub tuure aina juurde. Veebruari lõpus ilmus Oscarite gala punasele vaibale värske undercut’iga isegi Scarlett Johansson. 

Scarlett Johansson. Foto: Reuters
Scarlett Johansson. Foto: Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Undercut sobib hästi neile, kel on kaunid põsesarnad ja ilus lõuajoon. Trendi peaksid vältima need, kel on esiletungiv lõualott. Lahe on see soeng küll, aga tasub meeles pidada, et selle välja kasvatamiseks kulub umbes kaks aastat.

Kristen Stewarti soeng on nüüdseks juba veidi välja kasvanud. Foto: AP
Kristen Stewarti soeng on nüüdseks juba veidi välja kasvanud. Foto: AP Foto: THIBAULT CAMUS/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles