Lõpeta õnne ootamine, ole õnnelik nüüd ja praegu!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui ma saan selle töö, siis olen õnnelik. Kui ma leian armastuse, siis ma olen õnnelik. Kui ma saan endale lubada reisimist, siis ma olen õnnelik. Kui ma võtan kaalust alla, vat siis ma saan olla õnnelik. Kas need pole mitte tuttavad laused? Kuid kas tõesti ei ole tänases päevas mitte midagi sellist, mis lubaks olla õnnelik nüüd ja kohe?

Uuringud on näidanud, et inimesed, kes naudivad oma eesmärkide poole püüdlemise protsessi, on palju produktiivsemad ja loomingulisemad kui need, kelle fookus on suunatud lõpptulemusele. Nad suudavad ka ettetulevate raskuste korral leida kiireid ning edukalt toimivaid lahendusi, kirjutab Teazy.ee.

Miks mitte nautida häid aegu just praegu? Nüüd ja praegu on ainus aeg, mil tõeliselt meeldivad asjad saavad toimuda. Need ei saa juhtuda ei minevikus ega ka tulevikus. See tähendab, et õnne saab kogeda ainult nüüd ja kohe! Muidugi ei tähenda see, et ei tasu püstitada eesmärke või seada tulevikuplaane, kuid ka seda tegevust saab nautida. Kui lükkame õnnetunnet edasi, siis jäämegi seda edasi lükkama.

Kõigepealt suuna oma fookus sellele, mis sul on, ja ära lase end kaasa haarata sellest, mida sul ei ole. Tehes oma igapäevaseid tegevusi, ära lase end mõjutada sellel, millega kaasnevad ebameeldivused ja pinged ning keskendu sellele, mis on positiivne ja mis annab sulle energiat. Edu võti ongi nii lihtne!

Hea uudis on veel see, et alati on olemas uued ja värsked võimalused olemaks õnnelik. Mõtle, et oled raudteejaamas, kus õnnelikud võimalused saabuvad ööpäev läbi. Paljud võimalused on juba saabunud ja võib olla seisavad otse sinu ees. Ükskõik, mis sinu ümber hetkel toimub, alati on olemas võimalus olla positiivne ja tunda ennast õnnelikuna. See sõltub täielikult juba sinust endast, kas leiad need võimalused üles või piirad end halli argipäeva ja muremõtetega.

Üheks õnne ligitõmbajaks on mõistmine, et õnnelik olemine on sinu personaalne õigus, täpselt nii nagu sõnavabadus ja õigus valida. Sinu valida on see, kas oled õnnelik nüüd ja kohe või ei ole seda kunagi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles