Naiste teod ja sõnad, mida mehed kipuvad valesti tõlgendama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naisi kimbutavad pidevalt erinevad stereotüübid. Naiste sõnadele ja tegudele üritatakse alati seksistlikku tähendust leida. Naised on justkui lõksus selles kastis, kuhu ühiskond on nad pannud: ilus naine on kahtlemata rumal; romantiliste filmide nautimine näitab kindlasti seda, et naine on pealiskaudne jne.

Elite Daily pani kirja naiste teod ja sõnad, mida mehed kipuvad mingil põhjusel valesti tõlgendama.

1. Kui naine käitub kenasti, siis ta flirdib mehega. Mehed usuvad, et kui naine vestleb nendega positiivselt ja huvitavalt, on tal kindlasti mingi romantiline tagamõte. 

2. Kui naine on emotsionaalne, on ta hull. See on vale. Aga järgmine kord, kui mees kutsub naist tunnete väljendamise tõttu «hulluks», võib naine kiirelt ärrituda.

3. Kui naine on enesekindel, on ta kahtlemata mõrd.

4. Kui naine tahab rääkida või mängida video- või arvutimänge, teeb ta seda selleks, et mehele muljet avaldada. 

5. Kui naine sai orgasmi, oli see kindlasti tõeline. Alati ei pruugi olla.

6. Kui naine on vihane või ärritunud, on tal «päevad». Mehed ei tohiks kunagi vihastele naistele öelda, et põhjuseks on kuupuhastus.

7. Kui naine soovib, et mees oleks temale pühendunud, eeldab ta mehelt kihlasõrmust. Mehed arvavad, et naised on pulmade järele lausa hullud. Päriselt see nii ei ole.

8. Kui naine paneb end seksikalt riidesse, teeb ta seda vaid mehe jaoks.

9. Kui naine kannab liibuvat ja lühikest kleiti, tahab ta kindlasti seksida.

10. Kui naisel on suured rinnad, on ta seksuaalses mõttes valimatu.

11. Kui naine ütleb «kõik on korras», võib mees valmistuda oma surmamõistmisotsuseks. Vahel harva juhtub, et naisel on tõesti kõik korras ja ta ei mängi mingeid mõttemänge.

12. Kui naisele meeldib «Viiskümmend halli varjundit», meeldivad talle vägivaldsed ja probleemsed mehed, kes paneks naise endale alluma.

13. Kui naine ei raseeri oma jalgu, on ta suhte mõistes alla andnud. Mehed, ärge muretsege, naine ilmselt ainult unustas.

14. Kui naine näeb mehine välja, pole tal ühtki naiselikku huvi. 

15. Kui naine ütleb, et mõni beebi on armas või et sõbrannal oli ilus kihlasõrmus, siis see tähendab, et naine tahab ise samu asju.

16. Kui naine tahab, et mees maksaks õhtusöögi eest, on ta kõrgete nõudmistega. Ei ole, naisele lihtsalt meeldib, kui mees tema eest hoolitseb.

17. Kui naine räägib mõnest oma sõbrannast halvasti, on ta kahepalgeline. Mehed ei pruugi klatšida nii tihti kui naised, aga see ei tähenda, et mehed seda üldse ei teeks. Ja kõik klatšijutud pole sugugi halvad.

18. Kui naine tellib joogiks viskit või viina, üritab ta mehele lihtsalt lahedat muljet jätta.

19. Kui naine tellib söögiks salati, üritab ta kaalust alla võtta. Mitte alati. Mõned salatid on lihtsalt niivõrd head, et neid tasub nautida.

20. Kui naine ütleb, et talle ei meeldi, kui mehed talle tänaval vilistavad või talle midagi hüüavad, siis ta kindlasti valetab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles