Seksikad ja riskantsed kohad, kus partneriga hullata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed eelistavad seksida turvalises paigas, kuid leidub ka neid, kes on veidike seiklushimulisemad. Olenevalt olukorrast võib omapärastes kohtades seksimine kaasa tuua töölt vallandamise või arreteerimise. Sageli aga ei mõelda sellele, kuna põnevus ja erutus on niivõrd suured.

YourTango pani kirja viis seksikat ja riskantset kohta, kus tasuks partneriga vallatleda.

1. Vanemate majas

Kui seksite kallimaga sinu või tema vanemate kodus, lisab seksile põnevust asjaolu, et iga hetk võite vanematele vahele jääda. Kuigi see mõte võib paljusid hirmutada, leiab osa inimestest, et see lisab just elevust ja rahuldust. Kui tead, et su vanemad on väga konservatiivsed ja on oht, et nad võivad teile peale sattuda, olge eriti ettevaatlikud.

2. Avalikus kohas

Leidub paare, kellele meeldib hullata näiteks avalikus raamatukogus või ka rõivapoes. Nad ei taha muud, kui kogeda seksi põnevas paigas ja jällegi mängib olulist rolli see, et keegi võib teile peale sattuda. Tasuks meeles pidada, et sellise teo eest võite te politseijaoskonnas lõpetada.

3. Mullivannis või saunas

Seks saunas: palju adrenaliini, palju higi, oht minestada ja tohutult palju põnevust ning erootikat. Paljudele meeldib mullivannis või saunas seksida, sest seal on vähem hapnikku. See suurendab erutust ja tundlikkust. Kuuma tõttu tulvab veresoontes ka rohkem verd. Kõik need asjad kokku muudavad seksi unustamatuks kogemuseks. 

Libedad kehaosad muudavad seksi eriti erootiliseks ja erutavaks, seetõttu meeldib paljudele seksida vees. Kuna kõigil pole kodus sauna ega mullivanni, harrastatakse sellist seksi sageli hotellis, spaas või lausa jõusaali duširuumis - kohtades, kus privaatsus pole tingimata tagatud. Aga see muudab kogu kogemuse põnevamaks. 

4. Eraldatud tänavas

See, kas suudad seksi tänaval ka nautida, sõltub juba sinust endast ja sellest, millise tänava te valite. Mõistlik oleks eelistada kohti, mis on puhtad ja veidike kõrvalised. Kandke tosse, sest võib-olla peate kiirelt jooksu pistma.

5. Kontoris

Töö juures seksimine võib tähendada töökoha kaotust. Samas tuleb tunnistada, et kontoris seksimine on ääretult erutav. Kes meist poleks mõelnud sellele, et võiks töölaualt kõik paberid maha pühkida ja seal veidike hullata? 

Need olid pelgalt ettepanekud, kus võiks erutavat seksi proovida. Järgnevalt on toodud nimekiri omapärastest kohtadest, kus paarid on päriselt seksinud (ja mõned ka vahele jäänud):

  1. Colosseumis (Roomas);
  2. sõidu ajal autos;
  3. mootorrattal;
  4. staadionil;
  5. autos, kus oli ka teisi reisijaid;
  6. surnuaias;
  7. kellatornis;
  8. kose all;
  9. talvel õues;
  10. golfirajal;
  11. majakatusel;
  12. kirikus;
  13. voodi all;
  14. rõdul;
  15. pulmas;
  16. kinos;
  17. tööl;
  18. suure akna ees;
  19. paadis;
  20. haiglas;
  21. avalikus tualetis;
  22. rõivapoe proovikabiinis;
  23. parkimismajas.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles