Osale kaalulangetusprojektis ja saa suveks saledaks!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekt SaledakS
Projekt SaledakS Foto: Albert Truuväärt

MTÜ Eesti Shapingu Liit koostöös GoldenClub, Tervise Centrum OÜ, TV 3 ja Postimehe naisteportaalidega kutsuvad osalema projektis «SaledakS», mis toimub juba kolmandat korda.

Esimene trenn toimub juba 10. märtsil! Projekt kestab 23 juunini.

Osalejaks kandideerimine 

Kõikide kandideerijate vahel valitakse 10 avatud grupi osalejat. Kõik teised osalevad individuaalarvestuses. juhul, kui avatud grupi osaleja langeb välja, asendatakse ta parima individuaalosalejaga. 

Mida tuleb teha projektis osalemiseks?

1.) Kirjuta motivatsioonikiri aadressile eestiseipinguliit@gmail.com.

2.) Tule vestlusele kutse alusel määratud ajal.

Vestluse tulemuse alusel komplekteeritakse avatud ja individuaalgrupid. Iga osalejaga sõlmitakse leping, milles osaleja annab nõusoleku enda piltide ja andmete kajastamise kohta meedias ainult projekti raames. Sellega kohustub ta ka täitma projektis määratud treeningkava. Osalustasu on 68 eurot kuus või 180 eurot korraga kolme kuu eest.

Mõlemale grupile tehakse 3 treeningut nädalas. Lisaks on spordiarsti, füsioterapeudi, massööri, psühholoogi toetus, toitumisnõustaja konsultatsioon ja üks kord kuus shaping- ja koormustest.

Avatud grupi valiku kriteeriumid on: kindel tervenemise ja muutmise motivatsioon, enda harjumuste/elustiili muutmise valmisolek. Vaja on kohusetundlikkust, eesmärgipõhist sihikindlust ja valmidust täita projekti reegleid. Kandidaadil ei tohi olla raskeid meditsiinilisi probleeme, kehamassiindeks mõõdetakse vestluse ajal. 

Krasotka/Naine24 koos projektiga «SaledakS 3» kingib ühele osalejale kolmekuuse projekti pääsme. Selleks tuleb motivatsioonikirjas kirjutada enda elulugu ja põhjus, miks just sina peaksid osalema kaalulangetusprojektis.

Osalemissoov saada aadressile eestiseipinguliit@gmail.com. Peale kirja saatmist kutsutakse sind vestlusele. Tasuta pääsme võitja teatatakse 9. märtsil. Jõudu kõigile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles