Pildid: kevadmood toob lillemustrid ja värvilised aksessuaarid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stilist Ženja Fokin kutsub kevadel naisi oma lemmiklille värvi kandma ja julgustab naisi oma jalgu näitama.

Stilist Ženja Fokin valis Stockmanni moeosakonnast oma kevadised lemmikud. «Lillemustrid ja oma lemmiklille värvi kleit või rätik annavad mõnusat värskust ja aitavad isikupära rõhutada,» soovitas Fokin. Rõõmsa välimuse loob vaarikavärvi trench-mantel, töisele argiriietusele saab mandariinioranži salli ja käekotiga värskust juurde tuua.

«Esimeste lindude sirinaga julgustan naisi oma jalgu näitama,» sõnas Fokin, kelle 10 kevadisest soovitusest 8 puhul on seljas kleit või seelik. Lisaks lillemustrile on kevadel moes ka graafilised mustrid, mis võivad lausa kunstiteoseid luua. Ka väärikad pastelsed mahedad toonid mõjuvad kevadel hästi – puuderroosa ja mahe taevasinine. Neljanda suunana on kevadel moes klassikalised lõiked, ent üllatavates värvides, näiteks klassikaline pliiatsseelik heledamas toonis ja klassikalise lõikega mururoheline kleit. Rõivaste juures ei tohiks unustada ehteid ja aksessuaare. Kevad on hea aeg oma klassikaline must käekott välja vahetada ja uus apetiitne värviline lemmik käevangu haarata. Stockmanni laiast valikust leiab igaüks oma rahakotile vastavalt moeka toote.

Enne uue rõivaeseme ostmist soovitab Fokin kaaluda, kas leiad 3 erinevat variatsiooni, millega uut eset sobitada. Kui jah, tasub ese soetada. «Šopates keegi passi ei küsi, kui midagi meeldib ja tunned ennast selles hästi, tuleb asi ära osta,» julgustas Fokin.

Stilist Ženja Fokin ootab sel nädalavahetusel kõiki kauneid ja rõõmsaid naisi Stockmanni moeosakonnas, et stiilinõu anda: reedel kell 16-20, laupäeval ja pühapäeval kell 12-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles