Toiduajakiri Jamie jõuab taas poelettidele

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toiduajakiri Jamie

Toidusõprade rõõmuks on Jamie ajakiri taas Eestis ning värske number saabub müügile veebruari lõpus enam kui 100 retseptiga, mis teeb ajakirjast kõige mahukama ja sisukama toiduajakirja Eestis.

Lisaks faktile, et Jamie ajakiri on mahukaim toiduajakiri Eestis, vürtsitatakse igat numbrit rännakutega maailma eksootilistesse paikadesse. 

Veebruari-märtsi number toob lugejate lauale hulgaliselt Aasia toite ja seda nii Vietnami, Korea, Hiina, Jaapani kui ka teiste maade köökidest. Toidurännakul Aasiasse keerab rahvusvaheline stiiliguru Gok Van vungi põhja ja tutvustab enda lemmikuid.

«Tänu rahvusvahelisele meeskonnale on meil hea meel pakkuda igas numbris retsepte kogu maailmast. Samal ajal töötab usin meeskond ka siinsamas Eestimaal selle nimel, et  parimad kodumaised retseptid meie söögilaudu kaunistaksid,» ütleb Jamie ajakirja tegevtoimetaja Kätrin Karu.

Koos kirgliku toidugurmaani Indrek Kainguga tutvustab värske ajakiri Pädaste mõisa köögipoolt. Hea söögi saadik Imre Sooäär räägib enda köögikatsetustest, mis algasid juba lasteaias.  Laste tervisliku toitumise oma südameasjaks võtnud Evelin Ilves hakkab igas ajakirjanumbris koos tütrega testima Eesti koolidest kogutud retseptide järgi inspireerivaid koolitoite.

Aasta alguses nägi ilmavalgust Eesti esimene Jamie ajakirja retseptide aastaraamat, mis sisaldab 365 retsepti ja rohkelt kokkamisnippe. Aastaraamatusse on koondatud parim osa 2014. aasta retseptidest, mis pärinevad maailmakuulsa koka Jamie Oliveri, tema köögimeeskonna, Jamie ajakirja ja teiste maailma tuntud kokkade köögist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles