Põhjuseid, miks sa pole kuigi hea voodikaaslane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud meist on näinud filme, kus on ulakaid seksistseene. Ekslikult kiputakse arvama, et täpselt selline seks ongi: alati kirglik, kuum ja mõlemad partnerid näevad laitmatud välja. Tegelikkus on aga midagi sootuks muud.

Kui me oleme seksi suhtes võtnud kindla hoiaku, siis ei saa miski seda muuta. Ainuke võimalus on muuta oma suhtumist ja arvamust. YourTango pani kirja mõned põhjused, miks osa inimesi ei ole väga head voodipartnerid.

1. Oled liiga ebakindel

Ära pööra seksi ajal tähelepanu sellele, et sul on suur pepu, rinnad on alistunud gravitatsioonijõule või kõht on liiga priske. Kindlasti ei tasuks neid asju jutuks võtta, sest vastasel juhul sa tõmbad partneri tähelepanu neile kehaosadele, mida muidu tahaksid tema ees varjata. Lase tal oma keha armastada! See, kui keha sulle ei meeldi, ei tähenda, et see ei meeldi su kallimale. Ürita voodis olla enesekindlam, sest ebakindlus võib selle kirgliku kogemuse sinu jaoks rikkuda.

2. Oled liiga eneseteadlik

Kõigil esineb päevi, mil on tunne, et keha pole kõige paremas vormis või muudab mõni muu asi murelikuks. Sa võid ju tuled kustutada, partneri silmad kinni siduda või kanda aluspesu, mis tekitaks sinus seksika tunde. Need on küll ajutised lahendused, aga need on siiski sammuke positiivsuse suunas.

3. Sa pole erutatud

Väga lihtne: ürita end kuidagi erutada! Kui oled tõeliselt erutatud ja elevil, siis unustad kõik ebakindlused ja mured, mis sind tagasi hoiaks. Sa ei mõtle enam pisiasjadele, vaid suudad seksi nautida. Eksperdid soovitavad näiteks silmad sidemega katta ja keskenduda vaid sellele, mida sa tunned.

4. Sa väldid intiimsust

Intiimsus, nii füüsiline kui emotsionaalne, on väga oluline iga terve suhte jaoks. Ära väldi intiimsust selleks, et partnerit karistada. Intiimsus võib teid lähedasemaks muuta, kuna te lubate endal olla haavatavad ja lasete end lõdvaks.

5. Sind ümbritsevad negatiivsed mõjutegurid

Ümbritse end positiivsete sõpradega, kes ei räägi ainult oma figuurist ja trenni tegemisest. Käi rohkem väljas ja liigu ringi. Tegele mõne spordialaga, matka, tantsi, käi jõusaalis. Kui keha töötab sinu heaks, õpid seda rohkem hindama ja oled selle üle ka õnnelikum.

6. Seks on sinu jaoks harv maiuspala

Kui nõustud seksiga vaid tähtpäevadel ja väldid seda vahel seetõttu, et mees on «paha» olnud, muutub seks teie suhtes relvaks ja see muudab seksuaalvahekorra väärtust. Samas ei pea sa ka alati seksiga nõustuma.

7. Sa ei viitsi üldse pingutada

Kui oled pikaajalises suhtes, ära arva, et meest ei pea enam kuidagi erutama. Ära unusta seda naist, kes sa kunagi olid ja kellesse mees armus. Pea meeles, et mehed armastavad silmadega, seega paku talle vahetevahel silmailu ja eruta teda veidike. Raseeri intiimpiirkonda, kanna seksikat pesu, tee trenni, et su keha oleks kaunim. Pingutamine muudab kogu kogemuse ka sinu enda jaoks erutavamaks.

8. Ootad, kuni oled tõeliselt kiimas

Kui väldid seksi senikaua, kuni oled tõeliselt kiimas, võidki ootama jääda. Vahel tuleb seksiisu veidike tagant julgustada. Loe näiteks mõnd erutavat raamatut, fantaseeri või vaata erootilisi filme. Anna kallimale võimalus sind erutada. Selle asemel, et öelda mehele «mitte täna, kallis», vasta talle: «Ma pole päris õiges tujus, aga kui sa mind natuke aitad, olen kõigeks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles