Ženja Fokin: presidendi vastuvõtt pole moe-show!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Ulla-Mai Kuuse, Karen Härms, Kalev Lilleorg, Lembitu Mikker

Stilist Ženja Fokin sõnab Naistelehele antud intervjuus, et tema meelest pole päris õige presidendi vastuvõtu külaliste kleite kritiseerida. 

«See pole moe-show. Olen alati kommenteerides silmas pidanud seda, et kui inimene on meie riigi paremaks muutmiseks palju teinud, tulgu ta kas või kartulikotis! Mul suva, mis tal seljas on, sest teda tuleb hinnata tema tegude pärast,» ütles Fokin. 

«Paljud aga arvavad endiselt, et see seal on mingi seksikate valimine või enesenäitamise koht. Ma arvan, et nende hammasrataste vahele satuvadki sellise suhtumisega sinna tuntud inimesed,» tõdes ta.

Samas ei häbene Ženja mõnikord olla ka moepolitseinik. Vastupidi, ta usub, et see on missioon. «Konstruktiivsel kriitikal ja lihtsalt pahasti ütlemisel on vahe. Nii mõnedki poliitikud on ühel või teisel hetkel sattunud mu «pureda», aga ikka selleks, et nad saaksid mingi õppetunni, teeksid järelduse,» selgitab stilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles