Maitseid kogu maalt

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa mekk: Aleksander Nikoškov pakkus muu hulgas kuumsuitsulatika pasteeti leivaga ja metsjäneseliha trühvlit.
Virumaa mekk: Aleksander Nikoškov pakkus muu hulgas kuumsuitsulatika pasteeti leivaga ja metsjäneseliha trühvlit. Foto: Liis Treimann

Tänavuse presidendi vastuvõtu suupistevalik Jõhvi kontserdimajas oli justkui väike Eesti kaart, kus punaseid täpikesi üle kogu maa. Kõige suurem täpp tähistas Ida-Virumaad.

Jah, niipalju kui võimalik, püüdsid kokad pakkuda ja tabada Ida-Virumaa maitseid, ütleb presidendi kantselei peakokk Taigo Lepik. Ehkki vaagnatel oli esindatud maitseid ja (talu)tooraineid kõikjalt Eestist, leidus pea igal kokal mõni suupiste, kus idavirulik puudutus sees. Ühtekokku valmistasid kümme kokka 15 400 suupistet, igaüks koos abilistega 1500 ringis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles