12 seksikat asja, mis naiste arvates meestele meeldivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised teavad, et meestele meeldib seks. Vahel arvavad naised ekslikult, et meestele meeldib näiteks see, kui naine linade vahel oigab või mehe nime kordab, kuid tegelikult eelistaks mehed seda, et naine keskenduks seksile, mitte sellele, mida ta enda arvates peaks tegema.

Cosmopolitan.com pani kirja 12 seksikat asja, mis naiste arvates meestele meeldivad.

1. Orgasmi ajal lakkamatult oigamine ja erinevate häälitsuste tegemine

Seksikad häälitsused ja ulakas kõneviis mõjuvad alati positiivselt, aga keskendu rohkem orgasmi saamisele kui kisamisele. Mõned naised muutuvad enne orgasmi väga vaikseks, mõned tahavad karjuda. Naine peaks tegema seda, mida ta ise teha tahab, mitte seda, mida ta arvab, et mees tahaks, et naine teeks.

2. Titehäälega rääkimine

Meestele ei meeldi, kui naised titehäälega räägivad, eriti veel magamistoas. Kujuta seda olukorda ette: sa oled valmis partneriga seksima, kuid samas kujutad ette, et üks teist oleks justkui väike laps. See on ju äärmiselt veider!

3. Mehe peenise tervenisti suhu toppimine

On väga kena, kui naine üritab terve mehe suguelundi omale suhu toppida, aga sind võib üllatada see, mida kõike on võimalik teha siis, kui vaid peenise ots on su suus ja sa töötled meheau oma kätega.

4. Mehe nime üha uuesti kordamine

Paar korda on normaalne, aga nime kordamisega ei tasu liiale minna. Mehe nime ütlemine on mehe arvates küll seksikas, aga ära nime ära kuluta.

5. Silmade kinni hoidmine, kuigi tegelikult tahaks vaadata, mis toimub

Mõnda inimest võib silmside veidike hirmutada, aga terve vahekorra ajal oma silmade kinni hoidmine jätab ka väga kentsaka mulje. Mees võib arvata, et (a) naine ei taha teda vaadata või (b) naine mõtleb millelegi täiesti muule.

6. Lohaka aluspesu kandmine, kuigi tead, et sind ootab ees vahekord

Mehed pole ilmselt üllatunud, kui nad näevad, et naine kannab keskmisest suuremaid aluspükse, kuna ülejäänud pesu on pesumasinas või –kuivatis. Mees mõistab, et naine ei saa alati seksikat aluspesu kanda. Tegelikult arvavad mehed, et naised ei peaks üldse aluspesu kandma, kui ees ootab seks – see on lihtsalt veel üks riidekiht, millest mees peab läbi murdma.

7. Mehe juustest kiskumine, et oma kirge näidata

Meestel on reeglina lühikesed juuksed ja nende tirimine võib halvasti lõppeda. Võib-olla leidub mehi, kes seda naudivad, kuid üldiselt meestele see ei meeldi, kui neid juustest tõmmatakse.

8. Elutult lamamine, kui mees teeb kogu töö ära

Tee seda, mis tekitab sinus hea tunde. Kontrolli haaramine võib mõjuda üliseksikalt, aga ära tee seda, kui see tekitab sinus ebamugavust.

9. Teesklemine, et sa pole kunagi varem midagi sellist teinud

See võib mõjuda erutavalt, kuid see võib ka olukorra pingeliseks muuta. Ole lihtsalt aus. Vahel tuleb seksi ajal kasuks see, kui sul on varrukast võtta mõned head nipid.

10. Tahad, et su juuksed ja meik oleksid veatud

Seksist räsitud juuksed on kuumad. Mees ei muretse sellepärast, et su juuksed on sassis või meik laiali ning ka sina ise ei peaks sellepärast pabistama.

11. Orgasmist mitte hoolimine

Kui mees on voodis vähegi osav, hoolitseb ta selle eest, et naine saaks orgasmi. Kui ta teab, mida ta teeb, siis ta tahab, et naine oleks rahuldatud. Kui ta ei tee seda, siis on ta lihtsalt mölakas.

12. Vaikimine, kuigi sa pole millegagi rahul

Igale mehele ei meeldi see, kui naine neid voodis kamandab, ent samas ei tasuks ka täitsa vait olla, kui miski sulle ei sobi. Mees ei virise, kui sa õpetad teda, kuidas sind orgasmini viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles