Karolin Kuusik Kristel Mardisoo kleidist: see oli tõeline kõrgmood

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotosein, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Fotosein, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Liis Treimann

Moedisainer ning ajakirja Anne&Stiil moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik ütles, et vastuvõtu üldmulje oli positiivne. «Tore, et piduliku riietusena kasutatakse ka rahvariideid ja veel nii erinevaid rahvariideid!» sõnas Kuusik.

Karolin Kuusiku suureks lemmikuks oli sel aastal presidendiproua kleit: «Evelin teab, et tema parimad sõbrad moemaailmas on valge värv, lihtsus ja tikandid. Valgel taustal tuli peene käsitöö ilu eriti säravalt välja – see on just sedasorti kleit, mida tahaks lähedalt, kasvõi luubiga vaadata, katsuda, imetleda. Evelin nägi välja vapustavalt kaunis!»

Kuusiku hinnangul oli haldjalike naiste seas kaks, kes võtsid sõnad suust: Kristel Mardisoo ja Kristiina Ehin. «Kristiina on varemgi panustanud õrnale lendlevale temaatikale, mis temaga väga hästi sulandub. Kristel, kui tume ja temperamentne tüpaaž, üllatas pastellide valikuga, kuid kleit sobis talle suurepäraselt ja tõi välja tema uue seni peidus olnud külje. See oli tõeline kõrgmood, millesse kulunud ilmselt kümneid, kui mitte sadu tunde tööd,» kommenteeris Karolin Kuusik. Kristel Mardisoo kleidi disaineriks oli Kristina Viirpalu.

Samuti meeldis moedisainerile see, et minimalism on leidnud tee presidendiballile. Kuusiku sõnul näitasid Barbi Pilvre, Ardo Hansoni kaaslanna ja Olga Temnikova, et lihtne, kuid läbi mõeldud ja jõuline idee võidab alati suurimad stiilipunktid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles