Naine, kes oskab märgata

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundliku meelega: Anneli Tõevere-Kaur leidis üsna varakult, et keskealise popstaarina laval kekselda pole tema unistus. Nüüd korraldab ta suhteid ja kirjutab nii novelle kui ka luulet täiskasvanutele.
Tundliku meelega: Anneli Tõevere-Kaur leidis üsna varakult, et keskealise popstaarina laval kekselda pole tema unistus. Nüüd korraldab ta suhteid ja kirjutab nii novelle kui ka luulet täiskasvanutele. Foto: Rene Suurkaev

See naine on muusikasõpradele tuttav nii paarkümmend aastat tagasi tegutsenud menuansamblist Duubel+ kui ka sooloartisti Thadéena, meediainimesed tunnevad teda aga kui Eesti Rahvusringhäälingu pressiesindajat. Nüüd saab Anneli Tõevere-Kaurist rääkida ka kui tundlikust ja märkavast luuletajast.

Veel 20 aastat tagasi hullutas Maarjamaa noori Anneli Tõevere ning tema kursusekaaslastest Evelin Samuelist ja Tõnis Kiisist koosnev trio Duubel+, mis hiljem duetiks muundus. Nüüd pürib Samuel riigikokku, Kiis lõi pere USAs, on kahe lapse isa ja tegutseb filmimaailmas, viimati Warner Brosis.

«See oli noore inimese julgus, bravuur ja uudishimu, huvi ja lust, enese proovilepanek,» võtab Anneli – juba pikemat aega Tõevere-Kaur – oma popmuusikuaastad kokku. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles