Viis märki, et mees pole sinu jaoks õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled veel noor ja sul alles hakkavad tekkima esimesed suhted, on lihtne mööda vaadata partneri puudujääkidest. Isegi, kui sa südames tead, et see mees pole sinu jaoks õige, ei suuda sa temast lahti lasta.

Tegelikult on nii, et kui sa märkad tema juures teatud ohumärke, mis on sulle täiesti vastumeelsed, oleks aeg suhe lõpetada. Glamour pani kirja viis märki, et mees pole sinu jaoks õige.

1. Sa ei usalda teda

Võib-olla on mees sulle valetamisega vahele jäänud, võib-olla närib sind kahtluseuss iga kord, kui mees toob mingi ettekäände, miks ta ei saa sinuga kohtuda. Kui sa ei saa mehe sõnu 99 protsenti usaldada, siis pole tegemist sinu jaoks õige kaaslasega.

2. Mõtled rohkem sellele, mis on tema juures halvasti kui sellele, mis on hästi

Ükski mees pole ideaalne. Ka härra Õige unustab vahel ära, mida naine on talle rääkinud; ta ei väljenda alati oma tundeid ja ütleb vahel valesid asju. Aga kui suudad keskenduda vaid mehe vigadele, siis on aeg edasi liikuda kellegi juurde, kes on sinu jaoks vastuvõetavam.

3. Kui tegemist on oluliste teemadega, lähevad teie arvamused lahku

Ära jäta tähelepanuta seda, et mees on ateist, kuigi sina usud jumalat; ära väldi asjaolu, et sina tahaksid vähemalt nelja last, kuid tema eelistaks elada ilma lasteta – sellised asjad ei kindlusta pikaajalist suhet. Väikestest asjadest on võimalik üle saada, kuid teatud teemad on need, mida ei tohiks kahe silma vahele jätta.

4. Seks temaga on lihtsalt normaalne

Vahel juhtub, et pikalt koos olnud paaride seksuaalelu muutub igavaks ja rutiinseks. See on normaalne ja sellest on võimalik üle saada. Aga kui oled koos mehega, kes ei kuula sinu soove, ei taha rahuldada su vajadusi ja hoolib vaid enda rahuldusest, siis pole ta sinu aega väärt. Kui mees mõistab, et magamistoas on midagi valesti ja ta on valmis neid probleeme lahendama, hoia temast kinni. Aga kui ta hoolib vaid endast, liigu edasi.

5. Teil on koos väga lõbus

Kui olete koos, on teil tohutult lõbus ja sa muudkui naerad, aga kui olete lahus, unustab ta kiirelt su nime ega võta sinuga kuigi tihti ühendust. Mees, kes on sinu aega väärt, leiab sinu jaoks ka aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles