Tartu noored juuksurid olid Peterburis edukad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu meeskond
Tartu meeskond Foto: Erakogu

Peterburis 19.-22. veebruaril toimunud ilufestival «Nevskie Berega» oli Tartu Kutsehariduskeskuse juuksuriõpilastele väga edukas. Marianne Sokk, Karolin Pedius ja Arles Karv võitsid rahvusvahelises konkurentsis kokku kuus kõrget kohta.

Kõige edukamaks osutus noorte juuksurite tuleproov naiste päevasoengute kategoorias, kus 140 võistleja seast saavutas Marianne Sokk hõbedase, Arles Karv pronski ja Karolin Pedius viienda koha.

Marianne Sokk säras ka pruudisoengute kategoorias, kus võitis tihedas konkurentsis neljanda koha.

Kolmandas osaletud naiste õhtusoengute võistlusklassis saavutas Marianne Sokk taas väga kõrge kolmanda koha ning talle järgnes Karolin Pedius neljanda kohaga.

«Kokku osales rahvusvahelistel võistlustel 8 riiki ning meie võistluskategooriates püüdsid tunnustust ja medalikohti 140 võistlejat,» selgitas iluosakonna juhataja Liivi Lõhmussaar. «Meie õpilaste võistlustöid hinnati väga kõrgelt ja tulime tagasi  tulemustega, mida oodata ei julgenud,» kinnitas ta.

Tartu Kutsehariduskeskuse tiimis osalesid lisaks kolmele võistlejale ka soengumodellid Heleri Piller, Kairit Pärle ja Annika Sibul, juhendajad Elo Õun, Taissa Sulajeva, Katrin Krünvald, Kadri Meesak ning osakonnajuhataja Liivi Lõhmussaar.

Noored juuksurid aga pikalt loorberitele puhkama ei saa jääda, sest juba ootab ees kutsevõistlus «Noor Meister 2015», mis toimub juba 6.-7. märtsil Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles