Vead, mida mehed kipuvad suhetes kordama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed teevad vigu. See on normaalne, kuna nad on kõigest inimesed. Ent teatud vigu saaks vältida, kui mees pööraks oma tegudele ja sõnadele veidi rohkem tähelepanu.

Järgnevalt on välja toodud suurimad vead, mida mehed suhetes sageli kordavad, kirjutab YourTango.

1. Nad muutuvad kaisutamise ajal filosoofiliseks. Mehed tahavad sageli kaisutamise hetkel hakata rääkima poliitikast, majandusest või filosofeerida elumõtte üle. Head mehed, nautige vaikust ja võtke tõsised teemad jutuks pärast kaisutamist.

2. Nad kuulavad olulise vestluse ajal muusikat, vaatavad telerit või mängivad mõnda mängu. Naiste jaoks on see väga oluline, et mehed pööraksid neile tähelepanu ja soovitatavalt jätaksid ka meelde, mida naised neile räägivad. 

3. Nad jätavad seksi ajaks särgi selga. Pole veidramat vaatepilti sellest, kui mees kannab ainult T-särki. Tõmba särk seksi ajaks seljast, see pole ju nii keeruline.

4. Nad väidavad, et nad pole oma silmarõõmuga suhtes. Kas sa kulutad tema peale raha? Kas ta on kohtunud sinu sõpradega? Kas te olete kaine peaga vahekorras olnud? Kas ta jääb ööseks sageli sinu juurde? Kas käite koos restoranis? Kas teed neid asju veel kellegi teisega? Hea mees, tõenäoliselt on see naine siiski enamat kui vaid silmarõõm.

5. Nad ei mõista lõikelillede väärtust. Meeste arvates on mõttetu kulutada raha millelegi, mis kolme päeva pärast on juba närbunud ja lendab prügikasti. Aga naistele meeldivad lilled, seega vahel tasub neile siiski raha kulutada.

6. Nad näitavad oma armukadedust välja. Armukadedus on mõnes mõttes hea omadus, see on inimestele loomuomane ja keegi meist pole sellest prii. Aga liigne armukadedus, mis läheneb juba agressiivsusele, ei avalda kellelegi muljet. Kui sul on sellega probleeme, pöördu psühholoogi poole.

7. Nad üritavad lahendada igat naiste probleemi. Head mehed, vahel võiksite lihtsalt kuulata ja naisi toetada. Isegi, kui teie arvates on probleemi lahendus imelihtne, kuulake. Kui see sama probleem peaks korduvalt pead tõstma, võite naistele oma nõuandeid pakkuda. Aga ei pea.

8. Nad ei mõista, kui naised ootavad komplimente. Komplimentide nurumine on üsna tüütu, aga igaüks meist tahab mõnikord ilusaid sõnu kuulda.

9. Nad võtavad naise telefoninumbri, kuigi ei plaani talle helistada. Milleks üldse naise numbrit küsida, kui sa tead juba ette, et ei võta temaga ühendust?

10. Nad üritavad oma sõpradele muljet avaldada. Vana hea ütluse järgi seavad mehed semud alati naistest tähtsamale kohale. Aga kui sa käitud naisega oma sõprade ees inetult, siis ei teki sõpradel su naise vastu mingit austust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles