Levinud unenäod ja nende tähendused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi ehmatusega üles ärganud, kuna oled unes näinud hiiglaslikke ämblikke? Või oled näinud unes seda, et suudad lennata? Iga inimene on omapäraseid ja vahel ka veidraid unenägusid näinud ning mõelnud, mida üks või teine unenägu võiks tähendada.

YourTango pani kirja enam levinud unenägude tähendused.

1. Nägid unes, et petsid oma partnerit või tema pettis sind

Tähendus: ära muretse, see unenägu ei viita sellele, et partner on sind päriselus petnud. Miski on teie suhtes muutunud «viiendaks rattaks», selleks võib olla töö, lapsed, hobi või midagi muud. 

2. Nägid unes, et jäid pimedaks

Tähendus: kas oled üritanud mõnda probleemi oma elu vältida? Võib-olla oleks aeg silmad avada ja muredele vastu astuda.

3. Nägid unes, et olid klassiruumis

Tähendus: klassiruumis olemine võib viidata sellele, et sul oleks paras aeg saada üks korralik õppetund mõne probleemi või mure osas. Kui näed uned, et hilined koolitundi, võib see tähendada, et kardad olulisest võimalusest ilma jääda.

4. Nägid unes, et olid arsti juures

Tähendus: mitte kellelegi ei meeldi arsti juures käia, ei unes ega ilmsi. Aga sellel unenäol võib olla oluline tähendus. Võib-olla viitab see sellele, et sul oleks aeg end vaimselt või füüsiliselt veidike parandada.

5. Nägid unes, et lendasid

Tähendus: paljud inimesed on seda unes näinud, aga mida see tähendab? Lendamisel on positiivne tähendus: see näitab, et oled oma kaaslastest kõrgemale tõusnud. Võib-olla said hiljuti ametikõrgendust või oled tõeliselt imelises armusuhtes - sellised asjad võivad tekitada tunde, et lendad.

6. Nägid unes tõeliselt suurt ämblikku

Tähendus: ka ämblike unes nägemine on üsna tavaline ja võib sageli ootamatult üles äratada. Ämblikud koovad valede «võrku» ja see võib tähendada, et keegi pole sinuga päris aus olnud.

7. Nägid unes, et olid rase

Tähendus: ära kiirusta apteeki rasedustesti järgi! Raseduse unes nägemine võib tähendada, et sa «sünnitad» oma ellu midagi uut ja huvitavat - midagi, mis vajab palju armastust, tähelepanu ja pühendumist.

8. Nägid unes, et olid avalikus kohas alasti

Tähendus: teiste ees alastiolek tähendab, et sa pole millekski valmis - olgu selleks oluline ettekanne, keeruline ülesanne või töövestlus. Võta seda unenägu kui vihjet, et peaksid end kokku võtma ja ette valmistama. 

9. Nägid unes, et üritasid kedagi tappa

Tähendus: ära muretse, see unenägu ei tähenda, et sul oleks alateadlikult sünged mõtted. See unenägu tähendab seda, et sa pead oma elus mingi mürgise asja lõpetama.

10. Nägid unes, et abiellusid

Tähendus: abielu sümboliseerib kõige kõrgemat liitu. Pulmade unes nägemine võib tähendada, et sa pead oma elus olulise sammu astuma pühendumise suunas - kuigi see ei pruugi tähendada, et sa pühendud teisele inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles