Noor mees väidab, et tema ongi päriselu Christian Grey

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fifty Shades Of Grey
Fifty Shades Of Grey Foto: Universal Pictures

Seattle'is elav 27aastane naistemees Brayden Olson tunnistab julgelt, et tema ongi päriselus raamatust ja filmist «Viiskümmend halli varjundit» tuntud meespeategelane Christian Grey.

Olson on pärast palju kõmu tekitanud filmi esilinastust andnud mitmeid intervjuusid ja rääkinud avameelselt sellest, et tema elu sarnaneb väga palju Christian Grey omale, kirjutab Elite Daily.

Mehel pole küll isiklikku helikopterit nagu filmi peategelasel, kuid teda on tunnustatud kogukonda panustamise eest. Kuigi mees pole soostunud rääkima sellest, mis leiab aset tema magamistoas, ütles ta ühes intervjuus, et endine tüdruksõber võrdles teda küll Greyga.

Mille poolest sarnaneb Brayden Olson miljonite naiste lemmikule Christian Greyle? Mõlemad mehed elavad Seattle'is, neil on edukad ettevõtted, nad tegelevad heategevusega ning naudivad luksuslikku elustiili. 

Mõlemad mehed on ka vallalised ning väidetavalt on ka Olsonil palju austajannasid. Ühes intervjuus tunnistas mees, et temaga on ühendust võtnud umbes tuhat naist, kes kõik on väitnud, et Olson sarnaneb Christian Greyle. Mõne austajannaga on mees ka kohtingutel käinud ja tunnistab, et ta aimas, et film toob talle lisatähelepanu, ent siiski on huvi tema vastu olnud üllatav. 

Mõned inimesed on arvamusel, et Olson kasutab oma sarnasust ära koduvägivalla vastu käiva kampaania tarbeks. Olson on öelnud, et mõned inimesed väljendavad oma tundeid ebatraditsioonilisel viisil, kuid tõeline mees ei teeks naisele kunagi haiget. «Koduvägivald on tõsine probleem, mida esineb igas kogukonnas,» sõnas mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles