Emad kurdavad: filmis «Viiskümmend halli varjundit» on liiga vähe paljast meheihu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiskümmend halli varjundit
Viiskümmend halli varjundit Foto: Forum Cinemas

Noored võivad sageli arvata, et seks ja kõik sellega kaasnev võivad nende vanemaid šokeerida, kuid tegelikult ei ehmu emad-isad taoliste asjade peale sugugi kergelt.

Pole ka eriti üllatav, et paljud emad on juba käinud vaatamas erootiliste sugemetega filmi «Viiskümmend halli varjundit», seda enam, et sarja raamatuid on lausa nimetatud «emmepornoks». Mashable otsustas emadelt uurida, mida nad antud filmist arvavad.

Emade arvamused on aga üsna tagasihoidlikud, nad küll tunnistasid, et film oli parem, kui nad olid eelnevalt oodanud, aga see oli ka kõik. Üks ema näiteks ütles, et filmis olnud seksistseenid olid küll hästi tehtud, ent need polnud sugugi nii paljastavad ja et seriaalis «Troonide mäng» näeb palju skandaalsemaid stseene.

Kuigi filmi naispeategelasel on mitmeid alasti stseene, pettusid emad selles, et paljast meheihu näidati filmis liiga vähe. «Kõikide seksistseenide ajal olid mehel teksased jalas,» kurtis üks ema.

Kui emadelt küsiti, kas nad soovitaksid seda filmi ka teistele, ütlesid nad, et kui inimene tahab kinost saada esmaklassilist kogemust, siis ei tasu seda filmi vaatama minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles