Stiilinippe ümarama figuuriga naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatavasti on naisi väga erineva suuruse ja kehakujuga. Kogukam või saledam kehakuju ei tähenda seda, et naine oleks teistest ilusam või koledam, kuid kehakuju võib mõjutada naise enesehinnangut. Õnneks saab oma kehakuju näiliselt muuta, tuleb vaid leida selleks sobivad rõivad.

Kõige keerulisemas olukorras on võib-olla ümarama kehaehitusega naised, kes on keskkohast üsna kogukad. Kui soovid oma vöökohta näiliselt peenemaks muuta, tasuks tõmmata tähelepanu oma rindadele või jalgadele, soovitab Genius Beauty.

Ümarama kehaehitusega naised võiksid kanda: laiema lõike ja V-kaelusega pluuse; lühikesi kleite; vöösid; altpoolt laienevaid seelikuid ja pükse; lühikesi pükse.

Rõhuta pihaosa vööga. Kui oled ümarama kehaehitusega, tasuks oma vöökohta vööga rõhutada. Vööst võiks saada su parim aksessuaar, seega varu omale erineva laiuse, värvi ja mustriga vöid.

Foto: SCANPIX

Eelista laiema lõikega pluuse. Kui lähed omale särke või pluuse ostma, otsi poest neid, mis on veidike laiema lõikega. Pluus peaks langema vabalt mööda keha, mitte olema liibuv ega tõmbama tähelepanu kehaosadele, mis tekitavad sinus ebakindlust.

Särkidel võiks olla V-kaelus. V-kaelused on väga populaarsed ja sel on kindel põhjus: need muudavad kaela näiliselt pikemaks ja tõmbavad tähelepanu ka dekolteele.

Näita oma jalgu. Kui sa ei taha oma vöökohale tähelepanu tõmmata, rõhuta näiteks oma ilusaid jalgu ja sirget säärejooksu. Kontsaga kingad aitavad jalgu pikemaks muuta, seega ära pelga neid kanda.

Vali oma kehakujuga sobivad püksid. Ümara kehaehitusega naistele sobivad kõige paremini alt laienevad püksid. Alt laienevad püksisääred aitavad su kehakuju tasakaalustada.

Kleidid ja seelikud võiksid olla A-kujulised. Kui armastad seelikuid ja kleite kanda, eelista neid, mis on A-tähe kujulised, see tähendab, et nende ülemine osa võib olla liibuv ja ümber keha, kuid alt peaksid need olema laiad ja kergesti langevad.

Ümarama kehaehitusega naised peaksid vältima: nabapluuse; liiga kirevaid mustreid; liibuvaid teksaseid (või üldiselt liibuvaid rõivaid); kolmveerand pikkuses pükse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles