Kümme lauset, mida mees tahaks oma naise suust kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised ei pea mõistatama või arvama, mida mehed tahaksid nende suust kuulda. Kõige lihtsam viis on mehelt lihtsalt küsida, milliseid lauseid tahaks ta sinu suust (tihemini) kuulda.

Kui sa ei julge mehe poole selle küsimusega pöörduda, siis siin on kümme lauset, mida naine võiks mehele aeg-ajalt öelda, kirjutab Babble.

Sinu pingutustest on meie perel kõvasti kasu

See on meeste jaoks üks tähendusrikkamaid lauseid. Mees tahab kuulda, et temast on perele abi ja naine oskab seda hinnata. See on teretulnud kompliment, hoolimata sellest, kas naine peab silmas mehe pingutusi tööl või seda, et mees aitab kodutöid teha.

Ma vajan sind

Mees tahab tunda ja teada, et teda vajatakse. Mees tahab tunda, et ta on vajalik ja et kui naine tahab, saab ta alati mehele toetuda ning temalt abi paluda.

Ma usaldan sind

Mees tahab, et naine saaks end kindlalt ja turvaliselt tunda, samuti tahab mees, et naine teaks, et saab oma kallimat usaldada. Usaldus loob heale suhtele tugeva põhja.

Ma valmistan täna su lemmiktoitu

Kuidas on kõige lihtsam mehe südant võita? Eks ikka talle süüa tehes. Mehed armastavad toitu ja neile tohutult meeldib see, kui naine valmistab midagi maitsvat söögiks. Kui naine teatab, et valmistab mehe lemmiktoitu, on see justkui muusika mehe kõrvadele.

Ma armastan seda meest!

Vahet pole, kas ütled seda otse mehele või suures seltskonnas – see tekitab temas väga erilise tunde ja soojendab ta südant. Mehele meeldib, kui naine saab temaga uhkeldada ja mehed naudivad tähelepanu sama palju kui naised.

Palun vabandust, ma eksisin

Nii naised kui mehed teevad aeg-ajalt vigu. Hea mees on valmis oma vigade eest vastutama, kuid ta oskab hinnata ka seda, kui naine tunnistab, et on eksinud.

Sa oled nii nägus/seksikas

Aja oma meest taga! Tee talle komplimente! Meestele meeldib komplimente kuulda. Iga inimene tahab tunda ja teada, et kallim peab neid eriliseks. Kuna keegi meist ei suuda teiste mõtteid lugeda, tasuks vahel oma tunded sõnadesse panna.

Sa oled imeline isa

Kui naine teatab mehele, et nende perre on oodata pisipõnni, hakkavad mehe vanemainstinktid tööle. Alates sellest hetkest soovib mees oma peret hästi juhtida ja olla lastele heaks eeskujuks. See pole alati lihtne, aga kui naine ütleb talle, et ta on hea isa, mõistab mees, et tema pingutused pole jäänud tähelepanuta.

Sa oled nii tark

Seriaalides kujutatakse mehi sageli rumalate ja spordilembeste tegelastena, kes viskavad nalja peeretamise üle ja joovad sageli õlut. Ent mehed pole tegelikult sellised, vähemalt mitte enamik mehi. Anna mehele teada, et sa hindad tema mõtteid ja arvamust.

Ma panen lapsed täna varakult magama…

See võib tähendada kaht asja: mees saab segamatult oma lemmikmeeskonna jalgpallimängu vaadata või ootab naine, et mees ühineks temaga magamistoas… igal juhul on mees sellise teate üle õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles