Küsimus, mida ei tohiks mehele seksi ajal kunagi esitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kujuta ette, et oled mehega magamistoas. Teie vahel on tugev tõmme ja te hakkate teineteist lahti riietama. Jõuate juba voodisse, kui järsku esitab naine küsimuse, mis seksika ettevõtmise nurjab.

«Kas see on juba sees?». Mehed saavad hästi aru, miks see küsimus võib ka kõige kirglikuma olukorra rikkuda, ent naistele tuleb seda võib-olla veidike selgitada. Mitte miski ei mõju mehe enesehinnangule – ega erektsioonile – hullemalt sellest, kui naine annab oma sõnadega märku, et mehe peenis oleks justkui nii väike, et naine ei tunnegi seda, kirjutab Glamour.

Mehed on võimelised nii mõndagi kuulama ja kibedaid sõnu alla neelama, kuid küsimus «kas see on juba sees?» on miski, mida mehed ei suuda kunagi hästi vastu võtta. Vastupidise näitena võib tuua selle, kui mees vaatab naise rindu ja küsib: «Need ongi?». Kujuta ette, millise solvanguna see võib mõjuda, eriti siis, kui su rinnad pole sugugi väikesed.

Pea meeles, et seks peab olema nauditav. Partneri alandamine, isegi kui teed seda alateadlikult, rikub kogu hetke ja võib-olla kulub tükk aega enne, kui ta on uuesti nõus sinuga voodisse tulema. Kui üldse on.

Kui sa peaksid tõesti olema voodis mehega, kelle peenis on sinu arvates liiga väike, et sulle naudingut pakkuda, räägi sellest teemast pärast seksi. Ära võta seda jutuks siis, kui mees on sinuga voodis ja alasti, kuna sel hetkel on ta eriti haavatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles