Mehe kehakeel reedab tema tundeid sinu vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei oska oma tundeid alati sõnadesse panna, sama probleemi esineb ka paljudel naistel. Ent mehe tundeid reedavad sageli tema teod, tuleb vaid õppida tema kehakeelt tõlgendama.

Patti Wood, kes on üle 30 aasta tegelenud kehakeele uurimisega, aitab mehe kehakeelt tõlgendada, kirjutab Cosmopolitan.com.

Tema pupillid on suured. See, kui mehe pupillid on suured, võib reeta, et sa meeldid talle. Wood selgitas, et pupillide suurenemine on aju reageering olukorras, kus inimene on koos kellegagi, kes talle meeldib.

Tema kulmud on kergitatud. Inimesed kipuvad alateadlikult oma silmi rohkem avama, kui neile meeldib see, mida nad näevad. Kui mees kergitab sinuga vesteldes kasvõi natukene oma kulme, siis see tähendab, et ta on sinu jutust huvitatud.

Ta näitab sulle oma esihambaid. Wood selgitas, et niimoodi naeratavad reeglina vaid väikelapsed või inimesed, kes on tõeliselt õnnelikud. Jälgi, kas mees näitab naeratades oma hambaid või mitte – see võib reeta, et tal on sinuga väga lõbus.

Ta naeratab kogu oma näoga. Tõeline naeratus hõlmab kogu nägu, mitte ainult suud. Kui mees on tõeliselt õnnelik, peegeldub see tervest tema näost.

Ta limpsab kelmikalt oma huuli. Wood selgitas, et kui inimene tunneb kellegi vastu tõmmet, toodab ta suu tavapärasest rohkem sülge. Seetõttu võib ta oma huuli limpsata või neid kokku suruda.

Ta jälgib su nägu, mitte ainult silmi. Kuna praegusel ajal on kombeks oma nutitelefone vaadata, siis võib silmside paljudes inimestes ebamugavust tekitada. Aga ära lase sel end häirida, kuna silmside näitab, et sa meeldid talle.

Ta hingab sügavalt sisse, kui sind näeb. Kui mees hingab sügavalt sisse, siis alateadlikult üritab ta end suuremana näidata (õhku täis rind tõuseb rohkem esile). Tänu sellele loodab ta sulle silma jääda ja mehisem välja paista. Võid kindel olla, et sa meeldid talle ja ta tahab sulle muljet avaldada.

Ta nõjatub rääkides sinu poole. Lärmakas baaris ei pruugi seda detaili tähelegi panna, aga kui mees nihkub sulle lähemale, et sind paremini kuulda, siis on ta sinust huvitatud.

Ta toetab käsi puusadele. Woodi sõnul näitab see võimu ja seda, et mees on teistest sookaaslastest üle. See näitab, et ta otsib sinu tähelepanu.

Ta puudutab su rõivaid või võtab pluusi küljest lahtise niidi ära. Kui mees otsib füüsilist kontakti, testib ta seda, kuidas sa sellele reageerid. Hoolimata sellest, milline on sinu reaktsioon, võid kindel olla, et ta tahab sinuga lähedasemaks saada.

Tema jalad on istudes harkis. Kuna selles asendis on mehe kõige privaatsem piirkond eriti haavatav, võib sellest järeldada, et mees on valmis sind tundma õppida.

Ta suunab oma puusad sinu poole. Kuna puusad on väga sensuaalne kehaosa, annab see märku seksuaalsest huvist – või selle puudumisest. Kui mees suunab oma puusad sinu poole, võid kindel olla, et tegemist on esimesega.

Ta suunab oma varbad sinu poole. Wood ütles, et jalad on tavaliselt suunatud sinna poole, kuhu süda soovib minna. Jalgade asendit tuleb muidugi erineval ajal erinevalt tõlgendada: kui puudutad mehe kätt ja selle tulemusel suunab ta oma jalad sinust eemale, on see märgiks, et ta ei tunne sinu vastu enam huvi.

Ta istub jalad ristis. Kui ta ristab oma jalad nii, et ta ülakeha on sinust eemale suunatud, siis ei pruugi mees olla kuigi huvitatud. Aga kui ta suunab oma ristatud jalad sinust eemale, ent ta ülakeha on sinu poole suunatud, siis võib ta olla huvitatud, kuid häbelik.

Ta nihkub rääkimise ajal sinu poole. See on kindel märk, et ta tahab sinuga lähedasemaks saada.

Ta räägib sinuga, kuid ei julge sinu poole vaadata. Woodi sõnul võib see näidata, et mees tahab oma valikuid lahtistena hoida. Kuid ära tee ennatlikke järeldusi. Kui ta üritab leida sinuga ühist jututeemat või esitab sulle palju küsimusi, siis võib tema kehakeel peegeldada tema häbelikku iseloomu.

Ta puudutab oma kõri. Kõri sümboliseerib suhtlemist ja haavatavust. Kui ta puudutab sinuga rääkimise ajal oma kõri, siis ta on sinust huvitatud ja tahab sulle head muljet jätta. Kuid siinkohal on tähtis jälgida ka konteksti. Kui tegemist on väga libeda jutuga mehega, võib kõri puudutamine tähendada ebaausust.

Kui hoiate käest, surub ta oma peopesa sinu oma vastu. See väljendab soovi omavahelist sidet tugevamaks muuta. Kui mehe peopesa ei puuduta sinu oma, siis võib mees olla eemalehoidev või ta võib sinu eest midagi varjata.

Ta puudutab rääkimise ajal su kätt. See on selge märk, et mees soovib su tähelepanu ja tahab, et sa teda kuulaksid.

Ta puudutab su jalga ja tõmbub kiirelt eemale. Ta testib sinu piire ja Woodi sõnul võib selline žest viidata ka sellele, et mees on huvitatud vaid seksist. Kui sa tõesti meeldid talle, võib ta pärast su jala puudutamist tõmbuda sinust eemale väga aeglaselt ning kinkida sulle meela naeratuse.

Ta kõnnib sinu kõrval. Wood ütles, et kui mees kõnnib pidevalt sinust eespool, näitab see, et ta muretseb rohkem enda kui sinu pärast. Kui ta just ei juhi sind läbi hirmutava või ohtliku paiga, peaks ta oma tempo sobitama sinu omaga ja kõndima sinu kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles