Üllatavaid viise, kuidas meik võib armuelu mõjutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal naisel on oma suhe meikimise ja meigitoodetega. Mõni kasutab igapäevaselt vaid huulepulka, teine määrib näkku jumestuskreemi, ehib silmi lauvärviga ja tõmbab huultele sädelevat huuleläiget. Aga meik ei mõjuta vaid meie välimust, see võib mõjutada ka armusuhteid.

YourTango pani kirja seitse üllatavat moodust, kuidas mõjutab meik armusuhteid.

1. Lauvärv aitab meeste tähelepanu võita

Paljud inimesed usuvad, et silmad on hinge peegliks. Võib-olla on see ka põhjuseks, miks meestele meeldib lauvärv rohkem kui ükskõik milline muu meigitoode. Nimelt on kindlaks tehtud, et kui naine postitab tutvumisportaali foto, kus tal on silmad lauvärviga värvitud, saab ta meestelt rohkem tähelepanu kui ilma lauvärvita.

2. Punased huuled võluvad mehi

Üks trendikamaid huulepulgatoone on hetkel oranž. Kui armastad aga suitsusilmameiki, siis sobib sulle kõige paremini nude huulepulk. Ent ära unusta ka punast. Tuleb välja, et mehed pole punasest huulepulgast veel sugugi tüdinud. Manchesteri ülikooli uuring näitas, et mehed jäävad punast huulepulka kandvat naist koguni 7,3 sekundit jõllitama. Teisele kohale jõudis roosa huulepulk, mis tõmbab meeste tähelepanu 6,7 sekundiks.

3. Armastus meikimise vastu võib suhtesse kiilu lüüa

Kuigi paljudele meestele meeldib see, kui naine kannab meiki, leidub siiski palju mehi, kes eelistavad loomulikku välimust. Aga tuleb välja, et naised ei taha meigist sugugi loobuda. Nimelt näitas üks uuring, et kui naine peaks valima kallima ja meikimise vahel, eelistaks 57 protsenti naistest meikimist.

4. Meestele meeldiks, kui naised kannaks vähem meiki

Teadlased on kindlaks teinud ka selle, et meestele meeldiks, kui naised kannaksid 40 protsenti vähem meiki. Seega, järgmine kord, kui avad oma meigikoti, ürita oma näole kanda vähem meiki kui tavaliselt ja vaata, kuidas mehed sellele reageerivad.

5. Meik võib suurendada meeste austust naiste vastu

Kas teadsid, et meik võib jätta mulje, et sa oled tegelikust pädevam? Seda arvesse võttes võiksid naised töövestlusel ja esimestel kohtingutel alati meiki kanda, aga mitte liiga palju, kuna see võib potentsiaalse tööandja või kallima ära hirmutada.

6. Puudrised põsed võivad meest eemale tõugata

Paljud naised armastavad põsepuna ja puudrit – oskuslik kontuurimine muudab ju näojooned palju ilusamaks ilma, et peaksid ilukirurgi poole pöörduma. Ent tuleb välja, et meestele see ei meeldi. Kui otsid kaaslast, keskendu parem silmade ja huulte värvimisele, mitte põskede jumestamisele.

7. Huulepulk võib osutuda ohtlikuks

Huulepulk võib huuled ilusamaks muuta, kuid seda ei tasuks kindlasti sisse süüa. Uuringud on näidanud, et paljud huulepulgad võivad sisaldada pliid, mis ei mõju organismile sugugi hästi. Kui oled harjunud iga päev huulepulka kasutama, siis peaksid lähemalt uurima, mida see sisaldab ja võib-olla oleks mõistlikum vahetada oma vana hea huulepulk mõne looduslikuma vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles