Mida teha, et partner sind taas märkaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas vahel tundub, et kallim ei pööra sulle enam tähelepanu? Ta ei saada sulle enam armsaid sõnumeid ega uuri, kuidas su päev läheb. Sa ei mäleta enam viimast korda, millal kallim oleks olnud tõeliselt erutatud ning oleks tahtnud sinuga voodis mürada. Võib-olla ei vaevu ta sind enam teretamagi, kui saabub töölt koju.

Oled üritanud tema tähelepanu võita ja teie suhet turgutada, kuid tundub, et sinu pingutused ei anna soovitud tulemusi. Tegelikult on asi nii, et mees ei taha naist, kes ainult tema ümber tiirleb. Mees tahab sind. Ta ei ole võimeline sind armastama või su seltskonda nautima, kui sa ise ei armasta ennast. YourTango pani kirja viis nippi, kuidas iga naine saab uuesti oma kallima tähelepanu võita.

  • Leia midagi, millesse sa suhtud kirglikult

Mõtle asjadele, mida sa naudid ja hakka oma elu vastavalt arendama. Tegele vabal ajal asjadega, mis sulle tõeliselt rõõmu pakuvad. Näiteks kui sulle meeldis eelnevalt kodus muusikat kuulata ja selle taustal tantsida, tee seda ka siis, kui mees on kodus. Kui armastad süüa teha ja selle kõrvale veini juua, tee seda ka siis, kui mees on sinuga. Oluline on, et teeksid seda, mida armastad. See muudab sind õnnelikumaks ja mees märkab seda.

  • Mine kodust välja

Mine kursustele (õpi tantsima, söögitegemist või maalimist), tee sõbrannadega plaane, käi erinevatel üritustel (teatris, kontsertidel, kunstinäituste avamistel). Jällegi – külasta neid kohti, mis teevad su tuju heaks.

  • Riietu nii, et avaldaksid iseendale muljet

Kanna rõivaid, mis tekitavad sinus seksika enesetunde ja kuluta veidike aega sellele, et end atraktiivsemaks muuta. Seksikas võid olla ka siis, kui koristad kodu või teed midagi väga rutiinset. Kui sa ise tunned end seksikana, siis on lihtsam mehe tähelepanu võita.

  • Leia pere jaoks aega

Kui sul pole eriti palju vaba aega, kuna pead lastega tegelema, ürita sellele pühendada kogu oma tähelepanu. Lastega koos saab mitmeid lõbusaid asju teha. Lastega olles loote omavahel tugevamaid sidemeid ja ühiselt ajaveetmine mõjub hästi nii sinu kui ka laste tervisele ja arengule. Mees märkab seda, ta oskab seda hinnata ja tahab isegi teiega rohkem aega veeta.

  • Palu mehel endaga liituda, kuid ole valmis ka üksi olema

Kutsu meest endaga lõbusalt aega veetma, kuid ära solvu, kui ta peaks keelduma. Õpi, kuidas üksinda end hästi tunda ja elu nautida. Kui märkad, et su elu on paremaks muutunud ja sa ise oled enesekindlam, kuid partner käitub sinu läheduses endiselt nagu elav surnu, räägi talle, mis sind häirib. Ütle talle, et tunned temast ja intiimsusest puudust. Võib-olla toimub mehe elus midagi, millest sul pole aimugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles