Viis nippi, kuidas oma enesekindlust enne seksi tõsta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi olnud olukorras, kus oled valmis kallimaga linade vahel mürama, kuid avastad järsku, et oled unustanud mõned kohad raseerimata? Või meenub sulle, et sõid vahetult enne mehega kohtumist küüslauku ja ilmselt on sul ebameeldiv hingeõhk. Pole kahtlustki, et sellised mõtted alandavad enesehinnangut.

Glamour pani kirja viis nippi, kuidas enne seksi oma enesehinnangut ja –kindlust tõsta. Ära lase negatiivsetel mõtetel tulla sinu ning naudingu vahele.

  • Pea enesele julgustav kõne

Vaata iga päev peeglisse ja ütle endale, mis sulle oma näo ja keha juures meeldib. Uita pilguga üle oma keha ja keskendu oma ilusale naeratusele, suurtele silmadele, pikkadele kiharatele või muudele tunnusjoontele, mis sulle silma jäävad. Kinnita endale, et sa näed ilus välja. Peagi märkad, miks kallim sinusse armus.

  • Tee trenni

Ära võta trenni kui moodust oma lihasmassi kasvatamiseks või kehakaalu vähendamiseks; suhtu trenni kui võimalusse näha, milleks on su keha võimeline, milliseid asendeid suudad võtta ja kuidas end venitada. Kui oled rahul sellega, mida su keha suudab magamistoas väljaspool teha, siis oled oma kehaga rahul ka linade vahel.

  • Hellita ennast

Tead ette, et sind ootab ees meeliülendav seks? Turguta oma nahka niisutava kreemiga. Libista selga midagi siidist. Värvi veidike ripsmeid. Tee ükskõik mida, mis tekitaks sinus hea tunde. Mees ei pane su pingutusi pahaks ja sina tunned end seksi ajal kahtlemata paremini.

  • Maga piisavalt

Ilmselt oled tähele pannud, et kui ööunest jääb väheks, teed kõike justkui läbi uneudu ja keskenduda on palju raskem. See kehtib ka keha kohta. Väsinuna on palju lihtsam keskenduda negatiivsele ja tunduvalt raskem on näha kõike head, mida su kehal on pakkuda. Ürita iga öö vähemalt kaheksa tundi magada, siis tunned end ka paremini.

  • Võta eeskuju Elizabeth Gilbertilt

Raamatus «Söö, palveta, armasta» on üks imearmas stseen, kus Gilbert on sõbrannaga lõunal ja sõbranna muretseb, kas peaks sööma veel ühe viilu pitsat või mitte. Kuna sõbranna on juba üsna priske, ei julge ta rohkem pitsat süüa, mille peale Gilbert vastab: «Luba ma esitan sulle küsimusi: kõigi aastate jooksul, kui oled meeste ees end alasti võtnud, kas keegi on palunud sul lahkuda? Kas mees on ise ära kõndinud? Ei. Sest ta ei hooli sellest. Ta on ühes toas alasti naisega. See on tema jaoks lotovõit.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles