Mida mehe suudlus tegelikult tähendab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallima suudlemiseks on mitmeid erinevaid võimalusi ja iga suudlus või musi võib tähendada erinevat asja.

Järgnevalt on kirja pandud juhend, kuidas võiks mehe suudlusi tõlgendada, kirjutab YourTango.

1. Musi

Kõlab süütult või mis? Ent see kiire suult-suule kontakt saadab siiski võimsa sõnumi. Kõige ilmselgem sõnum, mida musi endas kannab, on see, et partner sooviks sind suudelda, kuid teie suhe pole veel nii kaugele arenenud, seega esialgu kingib ta sulle vaid musi.

2. Pikk musi

Kui partneri huuled jäävad pikaks ajaks sinu huulte vastu, on tegemist väga sensuaalse, ent samas veidike tagasihoidliku teoga. Pikk musi annab sulle sõnumi, et peagi suudlete te kirglikult ka keele abil.

3. Mitu kiiret musi

Need mängulised ja armsad musid ütlevad, et sa tõesti meeldid partnerile, kuid hetkel pole õige hetk, mil oma tunnetele voli anda. Kiired musid kannavad edasi palju positiivseid emotsioone ilma, et olukord võiks muutuda liiga kuumaks.

4. Suudlus

Prantsuse pärane ehk keelega suudlemine on kõikidest suudlustest kõige parem. Kuna sellist suudlust on liiga keeruline üheselt tõlgendada, toome välja antud suudluse võimalikud tähendused.

  • Tavaline. Huulte liigutamine ja keelega mängimine võib olla väga armas, väga kuum, väga kirglik või need kõik kolm. See suudlus ajab hormoonid tõeliselt keema ja ütleb, et partner tahaks sinuga voodisse jõuda.
  • Keeletango. Keeletango leiab aset siis, kui sinu ja partneri keeled on justkui ümber teineteise põimunud. See suudlus ütleb, et partner on suuteline mõtlema piirjoonest väljapool, seda ka magamistoas. Ent ära mine selle suudlusega liiale, kuna see võib partneri ära hirmutada.
  • Kui mees justkui sööks naise suud. See suudlus teeb suudeldava alumise osa näost üsna ilaseks. Mees alustab küll huulte suudlemisest, kuid kirehoos suudleb ta ka naise lõuga, mistõttu on pool naise näost päris ilane.

5. «Maasikas»

Huulte näksamine või kaelale «maasika» tegemine näitab, et partner on väga mänguline ja kui sina lähed sellega kaasa, ütleb see talle, et sul pole midagi selle vastu, kui naudinguga kaasneb veidike valu.

6. Mees surub sind vastu seina

See suudlus leiab aset tavaliselt väga spontaanselt ja kohas, mis on pooleldi avalik (baari tualettruum, kauplus, kõrvaline tänav). Kuna tegemist on kirgliku suudlusega, tekitab see tunde, et tahaks pärast suudlust kohe voodisse heita, kuna olukord on muutunud väljakannatamatult kuumaks.

7. Tahapoole nõjatudes

See suudlus on vanamoodne ja romantiline: mees nõjatub sinu poole ja kallutab sind kergelt tahapoole, toetades ühe käega su selga ja teise käega puudutades su nägu. See suudlus on tuttav neile, kes tunnevad end koos väga mugavalt, kel on hea huumorisoon ja kes on teineteise järgi lausa hullud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles