Moodne punasuu

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasihoidlikud silmad ja efektsed huuled: jumestuses on kasutatud Max Factori jumestuskreemi Skin Luminizer nr 80 Bronze, peitepulka Under-Eye Concealer nr 303 Ivory, tolmpuudrit, päikesepuudrit Bronzing Powder nr 01 Golden, põsepuna Flawless Perfection Blush nr 220 Classic Rose, lauvärvi Excess Shimmer nr 20 Copper, musta ripsmetušši Masterpiece Max, kulmupliiatsit nr 02 Hazel, huule­pliiatsit Colour Elixir Lipliner nr 10 Red Rush, huulepulka Colour Elixir Lipstick nr 715 Ruby Tuesday.
Tagasihoidlikud silmad ja efektsed huuled: jumestuses on kasutatud Max Factori jumestuskreemi Skin Luminizer nr 80 Bronze, peitepulka Under-Eye Concealer nr 303 Ivory, tolmpuudrit, päikesepuudrit Bronzing Powder nr 01 Golden, põsepuna Flawless Perfection Blush nr 220 Classic Rose, lauvärvi Excess Shimmer nr 20 Copper, musta ripsmetušši Masterpiece Max, kulmupliiatsit nr 02 Hazel, huule­pliiatsit Colour Elixir Lipliner nr 10 Red Rush, huulepulka Colour Elixir Lipstick nr 715 Ruby Tuesday. Foto: Liis Treimann

Kas trenditermomeetri kõrgematel pügalatel püsiv punane huulepulk sobib kõigile? «Jah, kui leiate õige tooni,» ütleb jumestaja Marre Naissoo.

Võimsalt moepildis kõrget kohta hoidva nude-look’i ehk loomuliku ihuvärvi jumestuse kõrval annab moelavadel tooni punane huulevärv klassikalisest erk- ehk nn Elizabeth Ardeni punasest tumedamate tšilli-, kirsi- ja veinipunasteni välja.

Teisalt on punane huulepulk ka klassika: vana hea ja kiire moodus lisada näole nooruslikkust, sära ja efekti ning välimusele glamuuri ja elegantsi. Jumestaja Marre Naissoo sõnul sobib see nii nooremale kui ka vanemale naisele, pannes noore särama ja tehes vanema nooremaks. Kuigi paljud ütlevad, et punane neile ei sobi, siis tõenäoliselt piirdub nende kogemus üht tooni punase katsetamisega, arvab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles