Pildid: TENZO Juveelimaja esitleb Veneetsia karnevalil oma uut kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti juurtega TENZO Juveelimaja esitleb veebruaris Veneetsia karnevalil oma uut kollektsiooni.

Veneetsias on taas karnevaliaeg ning traditsiooniliselt toimuvad kahe nädala jooksul erinevates paikades ballid, kus inimesed saavad tunda ennast tõeliste doodžidena.

Veneetsia uhkemaid balle on juba aastakümneid korraldunud Antonia Sautter. Ballid «Il Ballo Del Doge» toimuvad Canal Grande ääres paiknevas uhkes Palazzo Pisani Moretta palees, mis sai oma praeguse ilme 18. sajandil.

TENZO juveelimaja Eesti esindaja Aleksei Saks osales esimesel «l Ballo Del Doge» ballil 7. veebruaril. «Külalised on kostüümides ja maskides,» kirjeldas balli Aleksei Saks. «Balli viie tunni jooksul toimub mitmekäiguline pidulik õhtusöök ning etendused koos lauljate, tantsijate, mustkunstniku ja kääbusega.» Palees kasutatakse siiani küünaldega lühtreid. 

Aleksei Saksa sõnul lavastab Antonia Sautter ise etenduse ning otsib pidevalt uusi esinejaid, sest mitmed külalised käivad igal aastal, nõudes väga kõrge hinna eest parimat. Loomulikult on suures plaanis uued kostüümid, mida luuakse Antonia Sautteri ateljees.

Karnevali ajaks kolib ateljee luksuslikku viietärnihotelli Bauer, kus külalised saavad tuhandete eurode eest osta või rentida linna parimaid kostüüme, maske ja kübaraid. Sellel aastal esitleb Veneetsia hotellis Bauer karnevali ajal oma kollektsiooni ka TENZO Juveelimaja.

Nädalalõpul karneval kulmineerub ning Veneetsiasse on oodata väga palju turiste.

14. veebruaril toimub Antonia Sautteri teine, linna uhkeim «Il Ballo Del Doge» ball.

«Veebruaris läheme veel TENZO näitusega Monacosse (kunstigalerii Maison d’Art) ning Milanosse, Milano Fashion Week’i raames,» ütles Aleksei Saks. «Märtsis oleme aga juba maailma suurimal juveelimessil Baselis,» lisas Saks.

TENZO Juveelimaja on Eesti päritolu Peterburi juveliiri Alexander Tenzo rajatud ettevõte, kelle ehteid näidatakse suurimatel juveelimessidel Baselis, Hong Kongis, Singapuris ning eraldi üritustel Milanos, Monacos, Viinis, Veneetsias ja Kuressaares.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles