Lugeja pimekohtingust: mees oli täpselt nii kuum, seksikas ja trimmis kui pildil

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugejamängu raames kirjutas meile naine, kes tutvus sõbranna kaudu nägusa mehhiklasega, kes ühel hetkel otsustas naisele Eestisse külla tulla.

Mõned aastad tagasi, kui mu  sõbranna elas veel Brüsselis, suhtlesime peamiselt läbi Skype'i. Ühel õhtul oli mul vaja temaga rääkida ning avastasin üllatusega, et läbi kaamera tervitas mind seltskond korteris viibinud pidulisi. Minu arvuti kaamera ei olnud sees ja pidulised pidid leppima Skype'i profiilipildiks pandud pisut seksika, hämaras tehtud fotoga, mida nägi üks kuum mehhiklane, kes samal ajal peol viibis.

Mehhiklane otsis mind pärast Facebookis üles ja hakkasime suhtlema. Vahetasime iga päev pikki kirje erinevatel teemadel ja ühel hetkel ta ütles, et tuleb mulle veebruaris Eestisse külla ja pidime esimese valentinipäeva koos veetma. Pidasin seda lihtsalt uskumatuks naljaks, aga tema impulsiivsus ja kuumaverelisus said võitu ning nali muutus tõsiseks, kui mulle saadeti meilile lennupiletite koopia ja hotelli broneering.

Ma ei suutnud seda uskuda kuum mehhiko kutt tuleb siia külma Eestisse, et minuga kohtuda ja valentinipäeva veeta.

Kaks nädalat möödusid kiirelt ja oligi käes see päev, kui mu salapärane mehhiklane kohale jõudis. Veetsime imelise ja kirgliku nädalavahetuse koos Swissoteli sviidis, külastasime vanalinna, palju aega veetsime ka hotellis. Igatahes, ta oligi täpselt nii kuum, seksikas ja trimmis nagu pildil ning see nädalavahetus oli lihtsalt vapustav.

See kogemus oli meeliülendav ja väga mõnus, kuid kindlasti ei soovita ma kõigil naistel võhivõõraga juhusuhtesse tormata. Ent elult tuleb võtta, mis võtta annab ja nautida hetke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles