Üheksa asja, mida iga naine võiks enne abiellumist teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abielu on iga paari jaoks väga oluline verstapost. Sa lubad pühenduda elu lõpuni vaid ühele inimesele – see on väga oluline samm! Ent ka enne abiellumist on mõned olulised asjad, mida naised võiksid proovida.

Women's Health Magazine uuris kolmelt suhteeksperdilt – Diana Kirschnerilt, Rachel Sussmanilt ja Marni Battistalt – mida võiks iga naine enne abiellumist teha.

1. Mine pimekohtingule

Eksperdid peavad seda üheks asjaks, mida iga naine võiks enne abiellumist kogeda. Oled juba pimekohtingul käinud? Kirjuta meile oma kogemusest ja võid auhinna võita, loe lähemalt siit!

2. Tee kindlaks, mis sind erutab

Kas oskad öelda, millised on sinu kehal kõige erogeensemad piirkonnad? Mängi vibraatoriga või vaata erootilisi filme – eksperimenteerides saad kõige paremini aru, mis sind erutab. Ekspertide sõnul aitab oma keha paremini tundma õppida ka erinevate voodipartneritega magamine, kuid seda ei tasuks valimatult teha. Mehega voodis olles ütle talle kindlasti, mis sind erutab. Ära pelga, ole temaga aus. Mees oskab seda hinnata, ta ei suuda ise su mõtteid lugeda.

3. Loo omale elu, mida armastad. Ilma partnerita

See aitab iseseisvamaks muutuda ja sel viisil on tunduvalt lihtsam leida mehe jaoks oma elus koht. Sa ei pea temast sõltuma ega talle toetuma ja kui sa oled enesekindel ning iseseisev, kiirgab see sinust välja ja avaldab mehele muljet.

4. Kirjuta üles viis omadust, mis võiks su tulevasel partneril olla

Oletame, et sinu jaoks on oluline leida partner, kes hindab tervislikku eluviisi. Pane see kindlasti kirja. Taolised nimekirjad aitavad meelde tuletada, et sa ei peaks leppima vähemaga ega loobuma oma tõekspidamistest. Seda nimekirja võib muidugi aja jooksul muuta, kuna aeg muudab ka sind. Aga kui su praegune partner ei vasta ühelegi sinu poolt kirja pandud punktile, siis peaksid hoolikalt mõtlema, kas teil on ühist tulevikku.

5. Õpi üksi olema ilma üksildust tundmata

Kas sina suudad rahulikult üksi olla? Ürita vähemalt ühel õhtul nädalas üksi olla ja tee midagi, mida sa naudid. Need tegevused aitavad sul areneda ja pakuvad hingele rahuldust, kuna sa saad olla täielikult sina ise. Oskus üksi olla on väga tähtis, kuna see näitab, et sa ei vaja kellegi teise kinnitust või kohalolu, et olla rahulik. Üksiolemist tasuks harjutada ka siis, kui oled paarisuhtes. Julgusta meest tegelema oma hobidega ja tee ise seda, mida naudid.

6. Loo oma ellu aega ja ruumi suhte jaoks

Armastus tuleb su ellu siis, kui oled selleks valmis. Kui sa teed oma elus ruumi suhte jaoks, siis tõenäoliselt leiad peagi ka õige partneri, kellega oma elu jagada. Kui oled juba suhtes, kuid sul on pidevalt kiire ja partneri jaoks pole kuigi palju aega, võib see teie suhtele kiire lõpu teha.

7. Mõelge välja, kuidas võiksite lahendada rahamuresid

Eelnevalt oled iseseisvalt oma rahaasjade eest vastutanud, aga kui leiad mehe, kellega tahad oma elu jagada, oleks õige aeg mõelda, kuidas te jagate rahaasju. Mõelge koos, kas peaksite laenu võtma, looma ühise pangakonto või hakkama millegi jaoks raha koguma. Selliseid asju tasuks arutada enne abiellumist, kuna see näitab inimese kohta nii mõndagi.

8. Õpi, kuidas ausalt tülitseda

Paarisuhtes tuleb ikka ette probleeme ja vaidlusi, kuid igal takistusel ei tohi lasta end veel murda. Ära käitu tülide käigus lapsikult ja ürita alati partneriga aus olla.

9. Räägi kallimaga teie ühisest tulevikust

Kas sinu ettekujutus teie tulevikust on selline, et mees teenib raha ja sina kasvatad kodus lapsi? Või hoopis vastupidi? Kus te elate? Mitu last võiks teil üldse sündida? Need on olulised teemad, mida võiks enne abiellumist arutada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles