Mis häirib naisi meeste juures kõige rohkem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, et naised pidevalt näägutavad, kurdavad ja seksist hoiduvad, ei jää meestele hästi meelde, millised asjad ajavad naisi eriti närvi. Seetõttu tekib naistel mõnikord tunne, et nad on filmis «Lõputu küünlapäev», kus üks ja sama päev muudkui kordub.

Female First pani kirja mõned asjad, mis häirivad naisi meeste juures kõige rohkem.

Mängude ja seriaalidega võistlemine. Naised teavad, et kui peaks välja tulema uus mäng või seriaal, siis on mehed justkui arvuti ette naelutatud ning nendega saab suhelda ainult siis, kui mehel läheb kõht tühjaks või kui ta hakkab õhtul magama jääma. Mängu või seriaali ajal võib naine alasti tuppa kõndida, kuid mees ei pane teda tähelegi.

Sokid. Sokid võivad olla kolmes kohas: jalas, sahtlis/kapis või mustapesukorvis. Mitte põrandal. Naine pole sinu ema ega koristaja. Mõtle, mis saaks siis, kui iga kord, kui sa soki põrandale viskad, viskab naine selle prügikasti. Mida sa siis teeksid?

Nõud. Kokku kolides otsustasite soetada nõudepesumasina, miks mitte seda siis ka kasutada? Isegi, kui teil pole nõudepesumasinat, ei ole ju kuigi raske üht taldrikut ja kahvlit ära pesta.

Saiapuru. Kui valmistad röstsaia või võileiva, korista enda järgi ka saiapuru kapi pealt ära; ära jäta saiapuru kapile vedelema. Muide, koristamine ei ole see, kui sa naise ees puru põrandale pühid.

Tähelepanekud. Naine veedab tunde ilusalongis ja naaseb koju kauni soengu ning võib-olla ka uue meigiga, kuid ainuke asi, mida mees selle peale ütleb: sa oled oma soengut muutnud. Naine teab, et tal on uus soeng, aga kas sulle meeldib see?

Isiklike asjade naise käekotti toppimine. Kui mees ja naine lähevad õhtul koos välja, ütleb mees sageli, et kuna naisel on käekott kaasas, võiks naine kõik mehe isiklikud asjad ka oma kotti mahutada. Õhtu jooksul küsib aga mees iga viie minuti tagant mõnda oma isiklikku asja ja naine veedab terve õhtu oma kotis sobrades.

Käterätid. Käterätid ja saunalinad kipuvad alati olema märjad ning millegipärast vedelevad need alati põrandal.

Munade sügamine. Naine on korduvalt öelnud, et pole kuigi hügieeniline sügada oma mune ja seejärel puudutada sama käega naist, kuid mees ei mõista, miks see naist häirib.

Asjade lohakalt tegemine. Naine teab väga hästi, et mees ei ole eriti osav koristaja; et ta triigib lohakalt; et ta ei tõmba diivani alt tolmu. Naine teab, et ta teeks ise seda kõike palju korralikumalt, seega ta võiks vabalt mitte üldse paluda mehe abi.

Vestlused autos. Naine on aja jooksul õppinud sedagi, et autosõidu ajal pole üldse mõtet mehega rääkida, kuna mees ei suuda kahte asja korraga teha – ta kas juhib autot või kuulab sinu juttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles